Gyógyulás

Egymást támogatják Mehringer Marciék a baleset után

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2023.09.14.

Egy hónap telt el a Mehringer zenekar balesete óta. A zenekar tagjai azóta visszatértek az életükhöz. Már tervezik, hogy a mentősöknek és a kórházi dolgozóknak mikor tudják meghálálni a segítséget.

Mehringer Marci és zenekara egy hónappal ezelőtt szenvedtek tragikus balesetet. A fiatalokból álló zenekar éppen egy fellépésre utazott az M6-oson egy kisbuszban, amikor bekövetkezett a baj. A baleset után a zenekar frontembere mesélt arról, hogy legtöbbjüket törésekkel és zúzódásokkal hazaengedték, azonban a zenekar dobosa életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

– Nincs egyébként ezen mit szépíteni, Fricket életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, most is az intenzíven ápolják – írta ki Marci a balesetet követő napokban.

Fotó: Pesthy Márton / Veszprém Megyei Napló

Egy hónappal a baleset után sok minden változott a zenekar háza táján. Marci elmesélte, hogy jelenleg a munkára és saját életükre koncentrálnak.

Jelenleg is a stúdióban dolgozunk, persze nehéz volt ez az időszak. Az állandó együttlét sincs meg, mindenki a tanulásra, munkára koncentrál. Egymást támogattuk az elmúlt időszakban, de örömmel mondhatom, hogy jól vagyunk – kezdte Marci a Borsnak.

Nemsokára Frickről is lekerül a gipsz, még vár rá a rehabilitáció, úszás és ezek, de már sokkal jobban van. Szeretne minél hamarabb visszatérni, valószínű egy-két hónap és 100%-os lesz.

 – mesélte barátjáról az énekes. 

A kórháznak és a mentősöknek is megköszönik

Marciék korábban segítséget kértek az emberektől, mert a megrongálódott hangszereiket szerették volna megjavítani. Szerencsére az alapítványhoz több pénz érkezett, mint amire szükségük lenne, így ígéretükhöz híven a fennmaradó összeget a kórháznak és a mentősöknek szeretnék adományozni.

– Nagyon hálásak vagyunk az embereknek és a kórház dolgozóinak. Ahogy eleve is szerettük volna, a maradék pénzt a Pécsi kórháznak és a Tolnai mentőszolgálatnak ajánljuk fel. Előbbinek olyan eszközöket vásároltunk, amiket kértek. Már csak az időpontot kell egyeztetnünk, hogy átadjuk – zárta a gondolatait Marci.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek