Kritika

"Egy igazi király nem utánoz senkit" – kemény kritikát kapott Peter Srámek

Cs.G.

Létrehozva: 2023.09.19.

Az énekes sem gondolta, hogy ekkora port fog kavarni születésnapi ajándéka. A Király rajongói nekimentek Peter Srámeknek.

A napokban lett 30 éves Peter Srámek és a jeles nap alkalmából egy képet is kapott. Az ajándékot egy nyíregyházi étteremtől kapta, ahol rendszeresen sztárvendégként lép fel. A tulajdonosok úgy döntöttek, hogy a vendéglátóhely stílusának megfelelően az énekest királyként jelenítik meg. Az ötletet az adta, hogy Péter példaképként tekint a Királyra, Zámbó Jimmy-re. Sokan úgy is vélik, hogy illik a fejére a magyar könnyűzene koronája, azonban többen mégsem így gondolják.

Többen már a Király sorozat miatt is támadták Peter Srámeket, és nemtetszésüket fejezték ki amiatt, hogy Jimmy-nek ő kölcsönözte a hangját. A mostani kép azonban sokkal nagyobb felháborodást váltott ki, mint azt az énekes valaha is gondolta. Ugyanis több rajongója nekiment az interneten.

Ez már komolyan nevetséges, de nagyon. Egy igazi Király, mint Jimmy egyedülálló egyéniség volt. Egy igazi király nem utánoz senkit, hanem őt utánozzák, mint például a Sramek. Nincs is azzal gond, hogy utánozza, de ne nevezze ki magát királynak a 1.5 oktávjával! Továbbá semmilyen hangszeren nem játszik, nem ír dalokat, nem komponál és így tovább ….CSAK UTÁNOZ!

 – írta az egyik felháborodott kommentelő.

Durva komment Peter Srámeknek
Nem fogták vissza magukat a kommentelők (Fotó: Zámbó Jimmy Tiszteletére/Facebook)

Nem akar Jimmy helyébe lépni

Peter Srámekről köztudott, hogy Jimmy dalain nőtt fel, de azt leszögezte: nem akar minden téren kedvence nyomdokaiba lépni.

Jimmy igazi példakép lehet bármely énekes számára. A kitartás, a színpadi alázat és a szorgalom mellett megvolt neki az a karizmatikus megjelenése, amely végül feltette a koronát a fejére. Nem olvasok kommenteket, de a barátaim, ismerőseim szokták mondani, hogy koppintásnak hívnak. Ez nem degradáló számomra – miért is lenne az – azonban nem igaz. Én Peter Srámek vagyok, és nem akarok Zámbó Jimmy lenni! – nyilatkozta korábban a Fonogram-díjas énekes.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek