Siker

„Boldog ember vagyok” – Rátalált a Séfek Séfe versenyzőjére a szerelem

S.M.

Létrehozva: 2023.09.20.

Bozsányi Rafael az egyik nagy visszatérője a Séfek Séfének. Az elmúlt időszakban nagy fordulatot vett az élete, külföldön vállalt munkát, sikeres a szakmájában és a szerelem is rátalált.

Bozsányi Rafael már sokak számára ismerős volt, amikor a Séfek Séfe ötödik évadának válogatóján belépett a konyhába. Tavaly már találkozhattunk vele, ám nem szegődött mellé a szerencse, nem jutott be az éles versenybe. Egy évvel később azonban visszatért, és Krausz Gábor csapatában mutathatta meg a tudását. A Borsnak elárulta, a második évadba is jelentkezett, ami egy időbe esett bisztrója megnyitásával, ami nem engedte meg, hogy távol legyen induló vállalkozásától. Rafi nagy utat tett meg az elmúlt egy évben, sokkal visszafogottabb stílusban tért vissza, mint ahogy megismertük...

– Engem is formált ez a műsor a tavalyihoz képest. 

Nagyképűnek tűnhettem, de az a Rafi vagyok, akit most láthattak a nézők: aki jó fej, szerethető, aki mindenkit megvéd, mindenkihez van egy jó szava, és szeret a középpontban lenni. 

– Nem szeretek ellenségeskedni, és igyekszem csapatjátékos lenni. A kiesésem után magam alá kerültem. Rengeteget készültem mind személyiségben, mind szakmailag, hogy újra nekivágjak a versenynek. Kiléptem a komfortzónámból, és óriási teljesítménynek tartom, hogy sikerült bejutnom a fekete csapatba. Először azért izgultam, hogy meglegyenek a kések, majd a séfkabát is, végül, hogy ne én essek ki elsőre. Azért, amiért jöttem, megkaptam, plusz barátokra leltem, a felvétel óta rengeteg közös programot szerveztünk. Közösségformáló ember vagyok, szeretem a gasztronómián keresztül összehozni az embereket – árulta el.

Bozsányi Rafael
Rafi tavaly is jelentkezett, a tréningen számára véget ért a verseny Fotó: TV2

Kamatoztatni tudta ismertségét

Rafael azon kevesek közé tartozik, akik tudták kamatoztatni a műsor által szerzett ismertséget. Legújabb projektjét is ennek köszönheti.

Fölépítettem a vacsoraest-sorozatot. A tavalyi évadból Kenzával kerültem szoros barátságba, vele kezdtem, idén pedig összefogtam a versenyzőtársaimat, és tematikus vacsoraestekkel fogjuk járni az országot. Van egy csapatom, akikkel már gőzerővel ezen dolgozunk, hamarosan megkezdjük ezt az utazást. Szeretném ebből a legtöbbet kihozni mesélte lapunknak.

Bozsányi Rafael és Balogh Roland
A műsor által barátokat is szerzett, Balogh Rolanddal azóta is tartják a kapcsolatot Fotó: TV2

„A szerelem is Magyarországhoz köt”

Rafi huszonöt éve dolgozik szakácsként, több étterem fűződik a nevéhez. Néhány hónapja intett búcsút az egyik ilyen vállalkozásának, azután Ausztriában találta meg a számításait. A válogatóra még egy barátja kísérte el, de időközben ez is változott.

– Egy Bécs melletti étteremben dolgozom. Több helyről kerestek meg, de ezt választottam. Sopronból járok át, de gyakran tartózkodom Budapesten is. Nagyon sokat utazom, a munkám oda szólít, a barátaim viszont itt vannak, és a szerelem is Magyarországhoz köt. 

Sopronban ismerkedtem meg a párommal és egymásba szerettük. Még fiatal a kapcsolatunk, de szépen alakul. Boldog ember vagyok, az életem minden része rendben van. 

– Nagyon kedves lány, és lehet, hogy hamarosan bemutatom egy-két közös fotóval a „nagyérdeműnek” – mondta mosolyogva Rafi.

A mai adás tematikája az Orient Expresszre épül. Különböző országok alapanyagaiból választanak a séfeknek, Franciaország, Ausztria, Magyarország, Szerbia, Bulgária, Törökország ízvilága kerül a tányérokra. A kóstolótérben igazán nagy utazók, a vasutasok szavazati alapján dől el: a feketét, a kékek vagy a pirosak jutnak tovább egyenesen ágon a következő napra, és kiknek kell egyéni főzésben bizonyítani, hogy helye van a versenyben. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek