EGYÜTT

Tóth Gabi újra Krausz Gábor oldalán tűnt fel

S.M.

Létrehozva: 2023.09.18.

Különleges vendégek lepik el ma a Séfek séfe konyháját. Hírességeink gyermekei mellett Tóth Gabi is komoly szerepet játszik a mai eredmény végkimenetelében.

A Séfek séfe hétfői adásában különleges vendégek érkeznek a stúdióba, ugyanis a mai nap tematikája a gyerekzsúr, melynek apropója egy születésnap. Ördög Nóra kislánya, Mici évfordulója alkalmából a csapatfeladat egy partitál elkészítése, melynek két kötelező alapanyaga a darált hús és a csirkeszárny. És hogy kik lehetnek a legtökéletesebb döntéshozók ezen a jeles napon? A kóstolóteret gyerekek lepik el, Mici és Venci barátai döntenek, melyik csapatnak sikerül menüjével a mai nap győztes csapataként továbbjutni a következő fordulóba.

Nánási Mici és Venci
Ördög Nóra és Nánási Pál gyermekei, Mici és Venci komoly feladatot kap a Séfek séfe mai adásában (Fotó: TV2)

Az apróséfek komoly feladatot kapnak, Nánási Mici és Venci mellett Czipán Anett fia, Olivér, Harsányi Levente lánya, Lilla és Nagy Noémi fia, Dimitrij a főzés első negyedórájában csak rajtuk keresztül kommunikálhatnak a séfek a versenyzőkkel. De nem csak a gyerekek keltenek nagy feltűnést, hanem Tóth Gabi is, aki a verseny egy adott pontján jelenik meg, és a kóstolásban fog segíteni Wolf Andrásnak, Vomberg Frigyesnek, és egykori párjának, Krausz Gábornak.

Mielőbb még mindenki arra gondolna, hogy időközben a házaspár kibékült volna, nem árt azt leszögezni, hogy a Séfek séfe ötödik évada még a válásuk bejelentése előtt lett leforgatva. Az események tükrében viszont igazán pikáns együtt látni az egykori álompárt egy műsorban.

Séfek séfe, Tóth Gabi, Krausz Gábor, Vombert Frigyes, Wolf András
Az akkor még Krasuz házaspár mellett Wolf és Vomberg séfek (Fotó: TV2)

De, hogy a kóstolásnak pontosan mi vagy ki az apropója, az esti adásból derül ki… Mint ahogy az is, melyik csapatnak sikerül a verseny harmadik napján győzedelmeskedni, és a kékeknek, a pirosaknak vagy a feketéknek kell egyéni főzésben bizonyítani ételével, hogy érdemes a séfkabátra.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek