Összefoglaló

Beszóltak L.L. Juniornak, Kasza Tibit lecserélte a TV2 - ez történt a héten

Zs.

Létrehozva: 2023.09.03.

Nem látszanak megnyugodni a kedélyek Tóth Gabi és Krausz Gábor körül, Sydney van den Bosch-ra rákiabált az a Kasza Tibi, akit egyébként egy tyúkra cseréltek le a műsorvezetői posztjáról. Igen, egy tojó vitte el a showt. Furcsa héten vagyunk túl...

A heti összefoglalónkban mindig azokkal a cikkekkel foglalkozunk, melyek a legnagyobb érdeklődésre tartottak számot. Ezen a héten sajnos egy szomorú hírrel kezdtünk,, elhunyt Jamie Christopher rendező, producer, akinek a nevéhez nem kisebb alkotások köthetők, mint a Csillagok háborúja, Harry Potter, Thor, Dr. Strange, Bosszúállók, Galaxis őrzői, vagy mondjuk a Da Vinci-kód. A filmes szívelégtelenségben, mindössze 52 évesen távozott.

Beszólt Juniornak 

Az egész ország megbotránkozott azon, hogy L.L. Junior és GwM Budapest belvárosában versenyeztek a luxusautóikkal. A két zenész tettéről mindenkinek meg van a véleménye, a többségé bizony elítélő. Orosz Barbara műsorvezető sem hagyta szó nélkül, a Mokka reggeli adásában így nyilatkozott: „Mennyire kell ostobának lenni, hogy ezt kirakja?

Krausz és Tóth Gabi együtt mégis külön 

Bár Tóth Vera és Pauli Zoli esküvője mesésre sikerült, a nagy napjukat kétségkívül beárnyékolta az, amit akkor ők már tudtak, hogy Gabi és Krausz Gábor hamarosan bejelentik, hogy elválnak. Tóth Vera ennek ellenére is igyekezett a lehető legboldogabban megélni élete legszebb eseményét, ami sikerült is, legalábbis erről árulkodik az a meseszép videó, amit az esküvő utáni napokban osztott meg a nagyközönséggel. A kisfilmen azonban nem csak Veráék boldogsága fedezhető fel, hanem Gabiék szomorúság is... Egyetlen képkockán sem szerepelnek közösen. 

Sydney van den Bosch megkapta 

A Szerencselányt kétségkívül faképnél hagyta Fortuna, amikor túl közel lépett ahhoz a játékoshoz, akinek Sydney szájáról kellett leolvasnia a megfejtést. Kasza Tibi ugyanis észrevette a turpisságot és rákiabált a lányra, hogy az lépjen hátrébb. A műsorvezetőnek azonban így sem sikerült megnehezítenie a két nő dolgát, a játékosnak sikerült szájról olvasnia és végül egy ingyenes magánhangzót nyert. 

A Szerencselány tényleg szerencsét hoz (Fotó: Kliszek Antal / hot! magazin)

Kasza helyett tyúk 

A Szerencsekerék keddi adásában egy élő tyúk volt pár másodpercig a főszereplő, aki a műsorvezetőnek segédkezett abban, hogy bemutassa az egyik játékost. Erről nehéz ennél többet mondani, Kasza egyébként érezte a helyzet abszurditását, hiszen megjegyezte: ha most kapcsol ide valaki, még azt hiszi, hogy a TV2 szerint szüksége van egy kis erősítésre... Igen, valószínűleg tényleg mindenki ezt gondolta. 

Kasza Tibi
Tibi és az új műsorvezető társa (Fotó: TV2)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek