Hoppá

Árpa Attila kikosarazta, mégis várandósan jelent meg a Séfek Séfe forgatásán a fiatal nő

Zs.

Létrehozva: 2023.09.04.

A Séfek Séfe ötödik évadának első adása máris különleges fordulatokat tartogat: a Nagy Ő egyik korábbi versenyzője, nagy pocakkal jelent meg a főzős műsor forgatásán.

A sütők felfűtve, az éléskamra megtöltve, szeptember negyedikén, hétfő este elindul a TV2-n a Séfek Séfe ötödik évada. A műsor Ördög Nórával, Vomberg Frigyessel, Krausz Gáborral és Wolf Andrással lesz látható hétköznap esténként 20:00 órás kezdéssel. Az izgalom garantált, a műsorban most is amatőr és profi szakácsok dolgoznak azon, hogy meggyőzzék a három profi séfet. 

Séfek Séfe V.
A három profit nem lesz könnyű elvarázsolni (Fotó: TV2 )

Csak a tányér számít 

A Séfek Séfében kizárólag az ízlelőbimbókon lesz a fókusz, az első körben az ítészek nem fogják tudni, hogy kinek az ételét kóstolják éppen... Aki tovább jut, annak többek között egy háromnapos tréning lesz a jutalma, hogy felvértezhesse magát az újabb kihívások előtt. 

A műsorban idén is több százan indulnak, tiktokkerek, énekesek, félprofi szakácsok és visszatérő versenyzők. És még valaki... Egy csinos nő, aki a tévénézőknek már ismerős lehet. Vida Beatrix annak idején Árpa Attila szívét igyekezett elrabolni a Nagy Ő című műsorban. 

Vida Beatrix Séfek Séfe V
Vida Beatrix visszatért (Fotó: TV2) 

Kismamaként tért vissza 

Beatrix a stáb meglepetésére nagy pocakkal, terhesen tért vissza a Nagy Ő forgatása után, így akaratlanul is többek fejében felmerült a kérdés: hogyha nem őt választotta végül a Nagy Ő-ben Árpa Attila, akkor honnan a baba? Hogy mi is pontosan Beatrix története, az a hétfő esti adásból szintén kiderül...

Vida Beatrix Séfek Séfe V
Beatrix nagy pocakkal szorgoskodott a konyhában (Fotó: TV2)

A Séfek séfében végre meg tudnám mutatni magam, hogy mire vagyok képes, ne csak a külsőm miatt vegyenek észre!

– mondta a kismama a műsorba való jelentkezésekor. 

Hogy Beatrix hogyan teljesít a konyhában, azt hétfő este 20.00 órakor megnézhetik a TV2 képernyőjén. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek