Hirtelen visszalépés

A rajongók már sorban álltak a koncertre, szomorú bejelentést tett a világsztár

K.B.

Létrehozva: 2023.09.10.

A sztár két órával a kezdés előtt mondta vissza a koncertet.

Szomorú dolog történt a Las Vegas-i Allegiant Stadionban szombat este. Miközben a világhírű Ed Sheeran koncertre vártak a rajongói a kapu előtt, a sztár lemondta a fellépését. Sokan sorban állás közben tudták csak meg, hogy órák óta hiába várnak rá, hogy az elsők között juthassanak be. A 32 éves énekes édesapja azonban megerősítette, hogy a fellépést elnapolják. Októberben új időponton fogják megtartani a koncertet, és a jegyek érvényesek lesznek arra az időpontra is. 

Ed Sheeran
A fiatal sztár nem bírta a koncertek terhelését /Fotó: AFP

Napjaink egyik legsikeresebb slágergyárosa az Instagram-oldalán árulta el, hogy miért nem tudta megtartani a várva várt koncertjét.

Nem hiszem el, hogy ezt kell írnom, de a vegas-i show szervezése közben komoly kihívásokkal találkoztam. Lehetetlen volt számomra, hogy előre tudjak lépni a műsorral. Nagyon sajnálom...Tudom, hogy mindenki ezért utazott ide, és bár meg tudnám ezt változtatni. Annyit viszont tudok tenni, hogy a koncertet megtartjuk október 28-án

 - írta közleményében a zenész a közösségi médiában. Nem ez volt az első eset, hogy Sheeran lemondta egy nagyszabású koncertjét, két éve októberben a koronavírust kapta el a sztár, és ezért kellett hazaküldeni a rajongóit a helyszínről.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek