Vég

Újabb pofon Meghan Markle-nek: híres barátját veszítheti el

KL

Létrehozva: 2023.08.02.

A hercegné ismét összerúgta a port egy híres ismerősével. Fontos eseményen nem jelent meg.

Az utóbbi időben összecsaptak Meghan Markle feje fölött a hullámok. Egyes információk szerint házassága zátonyra futott, emellett megromlott a barátsága Victoria és David Beckhammel is.

Meghan Markle, AFP
Fotó: AFP

S ha mindez nem lenne elég, a hercegné most újabb barátnőjét veszítheti el. A visszavonult népszerű teniszező, Serena Williams a második gyermekével várandós, a napokban pedig megtartotta babaváró buliját, ám az eseményen Meghan Markle nem jelent meg.

A sportoló és hercegné már évek óta nagyon jó barátnők, sőt Serena Williams ott volt Meghan Markle babaváró bulijában, amelyet 2019-ben szerveztek meg. Sokan emiatt is furcsának tartják azt, hogy Harry herceg felesége nem viszonozta ezt a gesztust. Lehetséges azonban, hogy a hercegné ott volt az eseményen, de talán ő maga kérhette, hogy ne fotózzák és videózzák.

A babavárón egyébként kiderült, hogy Serena Williams és a férje, Alexis Ohanian kislányt vár. A Page Six az ügy kapcsán megkereste Meghan Markle és Serena Williams sajtósát is, ám egyik sem nyilatkozott.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek