Válás

Összezár a család a frissen szakított Radics Gigi mellett

Zs.

Létrehozva: 2023.08.03.

Az énekesnő alig pár hete még a párja, Mikus Áron szobrász kíséretében – ha nem is kéz a kézben – jelent meg egy bulin. Mivel sűrűn láthattuk őket egy társaságban, még megdöbbentőbb a hír, hogy alig három év együttlét után szakítottak egymással.

A külső szemlélő számára úgy tűnt, hogy minden rendben van. Radics Gigi és a gyermeke édesapja, Mikus Áron boldogan pózoltak a fotósok kameráinak, együtt jártak koncertre, különféle rendezvényekre, és a környékükön, ahol laknak is gyakran látták őket egymás társaságában. A tökéletes kapcsolat mítosza azonban egyetlen perc alatt összeomlott, miután az énekesnő az Instagram-oldalán megírta, hogy köztük vége mindennek.

"Úgy érzem, tőlem kell megtudjátok a teljes igazságot, még mielőtt valamelyik bulvárlap megírja fél információkból, vagy a szakmában elhangzott pletykákból kreálva a saját verziót. Úgy döntöttem a kislányom édesapjával kapcsolatban, hogy elválnak útjaink, és külön utakon folytatom tovább az életemet" - többek között ezt írta az énekesnő a követőinek. 

Furcsa kommunikáció  

Gigi és Áron az énekesnő munkájának köszönhetik az ismeretségüket, a szobrász nővére koncertszervezéssel foglalkozik, így kerültek kapcsolatba a hírességgel. A kettejük találkozása szerelem volt első látásra, bár a fiú közel másfél évet várt arra, hogy randira merje hívni Gigit. Ezek után a szerelmüket majd egy évig titkolták, addig várva a bejelentéssel, mire kiderült, hogy Gigi gyermeket hord a szíve alatt. A hír sokkolta a rajongóit, hiszen azt sem tudták, hogy van szerelme, a terhessége nyilvánosságra hozatalával így dupla meglepetést okozott. A mostani szakítás bejelentése is meglehetősen furcsára sikerült. Aki egy kicsit is jártas a kommunikációban, az tudja, hogy nem mindegy, milyen szavakat használunk, pláne a nagyközönség felé. Gigi így fogalmazott a csütörtök reggeli közleményében: úgy döntöttem a kislányom édesapjával kapcsolatban, hogy elválnak útjaink. Ő úgy döntött... Ez a megfogalmazás még véletlenül sem jelenti azt, hogy ketten közösen döntötték el, megbeszélték és egyetértettek. Úgy tűnik, hogy Gigi adta ki Áron útját. 

A hot! magazin kedvéért bújt esküvői ruhába Gigi, nem terveztek  összeházasodni a párjával Fotó: Szabolcs László / hot! magazin

– Azt gondolom a házasságról, hogy akkor van varázsa, amikor az ember viszonylag a kapcsolat elején van. Nálunk már egy papír, meg az, hogy legyen egy egynapos esemény, ahol viselhetek egy gyönyörű ruhát, nem fog változtatni azon, ami van. Ezért nem tartjuk fontosnak, hogy összeházasodjunk – nyilatkozta Gigi még májusban a hot! magazinnak. A friss hírek ismeretében azonban felmerül a kérdés: vajon ezeken a fotókon, menyasszonyi ruhában, Gigi tudta már, hogy menthetetlen a kapcsolata? 

Radics Gigi menyasszonyi ruhában Fotó: Szabolcs László / hot! magazin

A család összezár 

Radics Gigi családja példamutató harmóniát sugároz, az énekesnőt az első pillanattól kezdve feltétlen támogatással segítették a karrierépítésben. Arról ugyan nem beszéltek soha, hogy gyermekük magánéleti döntéseibe mennyire szóltak bele, de az életüket ismerve feltételezhető, hogy ezen a téren is mellette voltak és vannak a mai napig .Vagyis, ha Gigi úgy dönt, hogy nem kíván többé egy levegőt szívni a gyermeke édesapjával, akkor támogatólag sorakoznak fel mellette. 

Radics Gigi család
A Radics család összetart Fotó: Markovics Gábor

Lapunk információi szerint most is így történt, az énekesnőt nem próbálták meg rábeszélni, hogy másként döntsön, nem kényszerítették olyan élethelyzetbe, amelyben nem érezte volna jól magát, hanem egyszerűen elfogadták a döntését és biztosították arról, hogy mindig itt lesznek mellette. 

Gigi és a volt párja egyébként utoljára pár hete jelent meg együtt egy rendezvényen. A Király testvérek édesapjának, Király Tamásnak a születésnapi buliján bukkantak fel. Az eseményen, ahova egyedül a hot! magazint engedték be, épp forgott a kamera, amikor Gigi és Áron besétált a képbe... Most már tudjuk: ez volt az utolsó közös bulijuk. 

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183988_auto_resized.jpg
origo.hu

Verhetetlen Xabi Alonso csapata, közel az El-döntőhöz a Leverkusen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27699_resized.jpg?avcount=1714723812
origo.hu

Újabb felkavaró részletek a bőnyi iskolában történt késelésről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183460_auto_resized.png
metropol.hu

Nincs kegyelem: zivatar, eső, felhőszakadás – 15 vármegyére adtak ki riasztást

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183704_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Ítéletet mondtak az Európai Unióról – ez nem mindenkinek tetszik majd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182819_auto_resized.jpg
life.hu

Bridgerton-körmök: ez a trend meghozza az étvágyat az új évadhoz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175611_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Bayer Zsolt: Gazember a családban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183113_auto_resized.jpg
travelo.hu

Letette a gépet a pilóta a londoni repülőtéren, ami aztán irányíthatatlanná vált

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27702_resized.jpg?avcount=1714723812
borsonline.hu

„Nekem anyukám a mintaédesanya” - Exkluzív anyák napi interjú Szentkirályi Alexandrával, édesanyjával és lányával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180309_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Benkő Péter is megszólalt a Thália Színházban történtekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180176_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714723812
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/M7_b9-ND7jrhaxT5TTDLJj_ZXkHfs_wabc0KxmSVVnU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0YTRiZDhhNGQwMzQ4OWM4MGM4OTE3ODkwNjJhOTk0.jpg
RÉMTETT

Négy éve hunyt el az ország Lópici Gáspárja: így néz ki most a horrorház

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/HIuedeeSS0nQom2WkpDJY7B6jgmITk807B8ZTnhWKCI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwNmZjNWM1MGEwMzQyNzU4MWIxMDFiZGM3MDVhNDNh.jpg
botrány

Szakított a vőlegényével! Megszólalt Marics Peti állítólagos barátnője - Exkluzív