ALAK

Nádai Anikó kifakadt a terhességéről szóló pletykákra: „Már nem győzöm behúzni a hasam”

Létrehozva: 2023.08.05.

Nádai Anikó nem bírta szó nélkül hagyni, hogy a várandósságáról pletykálnak. Tiszta vizet öntött a pohárba a csinos anyuka.

Betelt a pohár Nádai Anikónál. A tévés személyiség nem tűrte szó nélkül a spekulációkat, miszerint újra babát vár!

Terhesnek hitték Anikót

A csinos anyuka első kisfia az előző kapcsolatából született még 2015-ben, második fia pedig alig több mint egy évvel ezelőtt látta meg a napvilágot. Bár Anikó mindkét szülés után hamar visszanyerte csinos alakját, a két várandósság mégis nyomot hagyott a testén. Hasizmai eltávolodtak egymástól és bár emiatt speciális tornát végez, mégis maradt egy kis pocakja. A látványt az avatatlan szemek várandósságnak vélték. Az utóbbi időben több kommentet is kapott, amiben azt firtatták, hogy miért nőtt a pocakja.

Már nem győzöm behúzni a hasam"

Őszintén szólva nagyon meglepett, hogy mennyien írtátok, hogy „biztos terhes” vagyok… Hát, az igazság az, hogy rosszulesett. Miért kell mindenbe belelátni valamit, azzal nem törődve, hogy esetleg megbántunk valakit? Szerintem ez tapintatlanság. 

Ezek után ezen a képen már nem győzöm behúzni a hasam… Sajnos, amikor várandós voltam, több mint 23 kilót híztam, és szétnyílt a hasizmom. De dolgozok rajta, ezek után meg gőzerővel…

 Ettől függetlenül hálás vagyok a testemnek, hogy két csodálatos kisfiút hozott világra… Viszont ezt a fickót itt mellettem, a világon mindennél jobban szeretem! – tette tisztába a kérdést Anikó. A műsorvezető olyan képet osztott meg a közösségi oldalán, amin vőlegénye, Hajmásy Péter öleli őt a tengerparton.

Na, na, na, szexikém!"

Arról, hogy a szeretett férfi mennyire elégedett Anikó alakjával és, hogy mennyire ég a tűz a kapcsolatukban, nemrég adtak tanúbizonyságot. Az anyuka néhány hete egy lenge, nyárias, pöttyös ruhában fotózkodott, szexi pózban. A kommentszekcióban pedig feltűnt a Hagyma becenevű vőlegénye, aki huncut megjegyzéssel bókolt kedvesének:
Na, na, na, na… Szexikém, mondtam már, hogy nélkülem garbó, sapka és kezeslábas… nem???!! Na, érjél csak haza…

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek