BOTRÁNY

Elfajult a sztárpár szakítása, halálos fenyegetést kapott a megcsalt magyar énekesnő férje

Barby

Létrehozva: 2023.07.20.

Nem csitul a botrány, sőt! Forrnak az indulatok a megcsalt énekesnő és férje körül. Ismerőseik, rajongóik két táborra szakadtak. Van, aki támogatásáról biztosítja a csalfa lemezlovast, de többen megfenyegették, sőt valaki névtelenül halálosan megfenyegette.

Mindig nehéz, amikor kettészakad egy család. Nagyon nehéz döntést kellett meghoznia Ponekker Virágnak is, miután a férjéről durva dolgok derültek ki. A népszerű lemezlovas azzal bukott le, hogy míg felesége a két gyermeket fáradhatatlanul ellátja, ő a péniszéről küldött párhuzamosan több rajongójának fotókat. A fiatal anyuka nagyon sokáig érlelte a döntést magában, egyedül maradjon-e a két gyerkőccel, vagy vállalja azt, hogy a párja újra és újra megcsalja. Mert egy megcsalás után sosem múlik el a bizonytalanság, mindig ott marad a kétely, vajon ezek után meg lehet-e bízni a másikban.

Ponekker Virág és Ács Dani
Halálos fenyegetést kapott a feleségét megcsaló dj Fotó: Facebook

Halálosan megfenyegették a csalfa férjet

Mint azt a Bors megírta: durva dolog derült ki a népszerű lemezlovasról. Ács Dániel, vagyis Daniel Nike több fiatal nőnek írt szexuális tartalmú üzeneteket, küldött nekik intim fotókat. Amikor ez kiderült, a gyönyörű énekesnő feleség sokat gondolkodott, mit tegyen, hiszen ott van két kisfiuk, a kisebbik még csak hét hónapos. De ő a szakítás mellett döntött, mert nem akart tovább így élni. Ponekker Virágnak és dj férjének is hatalmas követőtábora van, a szakításról és a beismerésről szóló posztjaik alá azonnal ömleni kezdtek a kommentek. Szétszakadt a két tábor, van, aki szerint ez belefér egy kapcsolatba, van, aki szerint ez sosem megbocsátható. Az énekesnő rajongói közül pedig valaki halálosan megfenyegette a lemezlovast.

„Ráadásul 2 pici gyerek mellett ilyen csinos vagy… szerintem a férjek jelentős százaléka összetenné a két kezét, ha nem egy csüngőhasú fejőstehenet, kéne nézegetnie a felesége képében 1-2-3 gyerek után…”

„Az a legidegesítőbb az ilyenben, mikor utána sírnak.. mikor már tönkretesznek mindent, akkor szánják -bánják nem akarták.. mégis veled akar lenni, akkor meg még ne adj isten bűntudatod legyen a gyerekek miatt, hogy nem fogadod vissza”

„Nem csak a férjed undorító.. de az a nő is, aki így vevő rá, hogy családja van... Reméljük, már csak ilyen jut neki… Neked meg fel a fejjel csodacsaj”

„Hát ez férfi szemmel is kib...tt undorító” 

A bűnbánó dj egy újabb posztban írt arról, hogy milyen üzeneteket kapott.

Nagyon sokan aggódtok értem, ami a tetteim tükrében nem igazán megérdemelt, de azért jól esik, főleg, hogy a társadalom másik fele megdobál, leköp és névtelenül halálosan fenyeget. Ez nem sajnáltatás, nyilván ez az amit valójában megérdemlek. Lehet kamu mártírnak nevezni, de továbbra is vállalom a felelősséget a gerinctelenségemmel kapcsolatban. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek