Celeb teszt

Ezeket biztosan nem tudtad! Lelepleztük Nagy Melanie és Patai Anna titkait - Videó

Létrehozva: 2023.07.19.

Nagy Melanie és Patai Anna egymást kérdezve vallottak a titkaikról. Többek között megtudhattuk, ki volt az első szerelmük, mi a legnagyobb félelmük és mi az, ami nem hiányozhat a ruhatárukból.

A Bors nemrég ellátogatott Nagy Melanie műsorának a forgatására, melynek sztárvendége ezúttal Patai Anna volt. A fiatal énekesnőt Melanie és csapata az esküvőjére készítette fel a kamerák előtt: készült neki próbahaj, smink, manikűr és a menyasszonyi ruháját is kiválasztották. Ám mindezek mellett lapunk egy játékra invitálta a két hírességet, hogy megtudjuk, melyikük ismeri jobban a másikat.

Melanie nem titkolózott a beszélgetés alatt. Fotó: Markovics Gábor

Többek között fény derült arra, hogy ki volt az első szerelmük, mitől félnek a legjobban és milyen eltitkolt képességük van. Ezt persze egymásról kellett kitalálniuk, annyit pedig előjáróban elárulhatunk, hogy igazán szoros volt a verseny a két híresség között.

Leonardo DiCaprio, meg én leges-legelőször Justin Timberlake-et tippeltem, és talált

 - mondta Anna arra a kérdésre, hogy ki lehetett Melanie első celeb szerelme. Persze plátói értelemben... Na, de hogy a sztáranyuka kitalálta-e, hogy kolléganője kiért rajongott tiniként, azt megtudhatod a videónkból!

Megvalósította az álmát

A G.w.M exszerelmeként megismert Melanie régóta dédelgetett vágya volt, hogy egyszer majd a saját műsorának a háziasszonya lehet. Az álomból nemrég valóság lett, és a csinos édesanya a képernyőre került ráadásul egy átalakítós műsorral. Már több részt is leforgattak, augusztustól pedig a nézők is láthatják a munkájuk gyümölcsét.

– Nagyon szeretem és élvezem ezt az egészet. Örülök, hogy volt hozzá elég bátorságom és belevágtam. Úgy érzem, hogy most érkeztem meg igazán, végre ott vagyok, ahol lennem kell. Nagyszerű csapattal dolgozhatok együtt,  igazi szakemberek, akik elismertek a szakmájukban – mesélte a műsoráról a sztáranyuka.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek