CSILLAGJEGY

Tóth Andi elárulta, milyen csillagjegyű férfira vágyik. Vagy már meg is találta?

Prac Lee

Létrehozva: 2023.06.22.

Tóth Andi szellemes jellemzést adott a különböző csillagjegyekről. Ezzel rejtetten exeiről is elárulhatott egyet, s mást.

Tóth Andi meglepő mondanivalóval állt elő: Instagramján, 24 óráig elérhető Storyban csillagjegy-elemzést rögtönzött!

A bakok a legjobbak?

Beszéljünk két szót a bakokról, mert szegények... Annyira meg nem értett lények vagyunk a világban. Itt van az is, hogy azt hisszük, mi vagyunk a legjobb jegy a világon. Ami így is van, de csak gondoljuk végig, miért – kezdett bele okfejtésébe, joghurtevés közben. – Nem vagyunk olyan hisztisek, mint a halak meg a rákok. Nem vagyunk olyan agresszív, konfliktuskezdeményező egoisták, mint a kos, nyilas, oroszlán. Nem vagyunk olyan álomvilágban élő, »majd lesz valahogy« döntésképtelenek, »it’s okay-emberek«, mint a vízöntő és a mérleg. És nem vagyunk akkora vérbeli g*cik, mint az ikrek! Vitatkozhatsz ezzel, de az ikrek maga az ördög” – fejtegette tovább az énekesnő, aki a mondandója végén leszögezte, az elemzésében a saját tapasztalataira hagyatkozott.

Peti mérleg, Ádám rák

Mivel Andi a saját tapasztalatai, saját ismerősei alapján mondta a jellemzést, adja magát, hogy korábbi párjai is eszébe jutottak az elemzés közben – írja a Ripost! Marics Petivel közel egy év járás után, tavasszal szakítottak. Bár a pontos miérteket nem hozták nyilvánosságra, feltételezhető, hogy Andi stabilabb, komolyabb társra vágyott. Nem egy mérlegre, aki Andi jellemzése szerint „álomvilágban él, döntésképtelen".

Ez lehetett a probléma előző kapcsolatában, Szabó Ádámmal is, akiről rákként most csak ennyit mondott: „hisztis"! A hot! magazinnak korábban Andi elárulta, nem tetszett neki, hogy a kapcsolatukban neki kellett helytállnia, problémákat megoldani, míg Ádám az anyukája segítségét kérte a legtöbb kérdésben.

Skorpió férfira vágyik?

Andi a videójában elárulta, bakként a skorpió és szűz jegyűekkel jöhet ki leginkább. Ám ő személy szerint előbbiben csak a férfiakat viseli el. Ők viszont igazán a zsánerei!

− A skorpióból én csak a férfiakat tudom elviselni, mert egy skorpió férfi az olyan, mint egy őrző-védő dobermann. A skorpió nő viszont kezet foghat az ikrekkel, és gonosz kacajjal sétálhatnak a naplementében a pokol tüze felé.

És tisztázzunk valamit. Bailey skorpió. Skorpió férfi!

Itt a nemrég díjazott énekesnő a rottweilerére célzott: a harcikutya a Marics Petivel való szakítása óta a legfőbb társa, Andi még az ágyát is megosztja vele! 

Szoros kapcsolatukról dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus korábban azt nyilatkozta lapunknak:

Alapvetően a kutya tud adni egyfajta biztonságérzetet, képes csökkenteni az ember belső feszültségét. Ezzel egy bizonyos szintig nincs is probléma, akkor kell elgondolkodni, ha a gazdi a kutyával való összeolvadás miatt elutasít más kapcsolatokat, és izolálja magát a külvilágtól. Előfordulhat, hogy a kutya észrevétlenül társsá, gyerekké vagy párkapcsolattá alakul a gazdi szemében, s ezért a kutyával éli meg azokat az impulzusokat, amiket hús-vér emberi kapcsolatokban kellene.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek