DÍJ

Tóth Andi elárulta, mi a legnagyobb álma – Exkluzív videóval

mkb

Létrehozva: 2023.06.17.

Módosítva: 2023.06.17.

Tóth Andi ugyan visszavonult az énekléstől, mégis őt választották a legjobb női előadónak az idei JOY Social Media Award díjátadó gálán. Az énekesnő gyönyörű, letisztult estélyiben érkezett, egy fehérneműt azonban otthon hagyott.

Nem várt megtiszteltetés érte Tóth Andit: a JOY magazin gáláján a legjobb hazai női előadónak választották őt. A nívós eseményre a csinos fiatal lány tűzpiros rövid estélyiben érkezett. Haját és sminkjét tekintve szándékosan a természetességre törekedett, ennek fényében még a melltartóját is otthon hagyta!

Andi bombasztikus formában jelent meg a díjátadón, ahol nyertesnek kiáltották ki. Fotó: Nagy Zoltán

Andi kapta a legtöbb szavazatot

A nagyváradi lány tizenöt évesen robbant a köztudatba kivételes énekhangjának köszönhetően. Karrierje üstökösként ívelt egy ideig, ám az utóbbi időben úgy érezte, nem értik meg művészetét, hogy mit akar pontosan átadni. Éppen ezért év elején drasztikus döntést hozott: visszavonul az énekesi pályától.
Mindennek ellenére a csütörtök esti JOY Social Media Awards díjátadóján a női zenészeket felvonultató #Hallgasshazait kategóriában ő kapta a legtöbb szavazatot!

Nem térek vissza!"

Andi boldogan sietett fel a színpadra, hogy átvegye és megköszönje a díjat.

Köszönöm szépen! Mondjak is valamit? Rövid leszek, nem zavarok! − kezdett bele jókedvűen Andi.

Nem számítottam arra, hogy jelölnek, pont azért, mert kemény hosszú tíz év után visszavonultam, ami talán életem legnehezebb döntése volt – meg a legjobb is. 

– És az egyik miértje pont az volt, hogy azt éreztem, nem értékelik a munkámat. Ez a jelölés, és most már ez a díj az ellenkezőjét bizonyítja, úgyhogy köszönöm, nagyon köszönöm. És nem térek vissza ezért, nem, nem! − tette még hozzá Andi, amit a közönség kuncogással fogadott.

Social media, kutya, melltartó

Lapunk még a díjátadó előtt elcsípte Andit, akit social mediával, kutyusával és divattal kapcsolatban is kérdeztünk. Kiderült, mi jelenleg a legnagyobb vágya, mi a rémálma, s melyik ruhadarab nélkül van meg nagyon jól! S hogy mi a legnagyobb álma?

Boldognak lenni!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek