Vége

Szabó Franciska fájdalmas vallomása a szakításról: Egy szociopata drogossal éltem!

Dózsa Gabriella

Létrehozva: 2023.06.02.

Kőkemény hónapok vannak Szabó Franciska mögött, akinek el kellett menekülnie amerikai párjától. Az Exatlon bombázója még most sem hiszi el, hogy nem vette észre időben, hogy egy pszichopata, drogokon élő férfival élt együtt.

Mint egy boldog tündérmesében, úgy érezte magát Szabó Franciska, amikor egymásba szerettek tavaly az amerikai testépítővel. A cselgáncsbajnok úgy érezte, Las Vegasban végre nem csak a karrierje, de a magánélete is helyre került. Boldogan tervezgette a jövőt, amiről kiderült: szimplán csak illúzió.

Szabó Franciska
Szabó Franciska megszólalt a szakításról  Fotó: Bors

Szabó Franciska: Egy szociopata drogossal éltem!

Egyre több jel utalt arra mostanában, hogy véget ért a gyönyörű sportoló nagy szerelme amerikai párjával. Pedig olyan szépen indult, Franciska úgy érezte élete szerelmét találta meg Dominik személyében. Amikor felhívtuk, az Exatlon Bajnoka nem tagadta a szakítást, sőt, fájdalmas vallomást tett.

Igen, otthagytam! Minden azután változott meg, miután összeköltöztünk és otthagytuk Las Vegast

 – kezdte nagy sóhajjal vallomását Szabó Franciska. − Egymás után derültek ki dolgok róla, azt sem tudom, hol kezdjem! De összefoglalva, az új helyen elég hamar rájöttem, hogy egy szociopata drogossal élek! Addig szépen eljátszotta a hősszerelmest, de ott már az is kiderült, hogy nekem anyagilag is nagyon sokba kerül ez a kapcsolat… Onnantól már éreztem, hogy arra megy az egész, hogy lehúzzon, az egész költözést, a három havi kauciót a házra, mindent egyedül fizettem, jelenleg 30 ezer dollár mínuszban vagyok! Amit a befektetett kőkemény munkával megkerestem, el is ment!

Rémálom lett a tündérmeséből

Szabó Franciska még most is úgy éli meg az egészet, mint egy rémálmot. Ami tündérmesének indult, először csendes, majd hangos, hol fenyegetésekkel, hol könnyekkel színezett pokollá vált számára.

− Igen, úgy volt, hogy összeházasodunk, vett is egy jegygyűrűt, cserébe, hogy én kifizetem a költözést… Persze a gyűrűt végül sosem kaptam meg! Kérdeztem, hogy akkor most mi van, intézzük a papírt, hogy minél gyorsabban meglegyen az állampolgárság? Azt válaszolta, hogy még nem, előbb tegyem rendbe magam lelkileg, mert most kezdenek előjönni a gyermekkori traumáim… Mondom, szociopata, mert olyan ügyesen belém beszélte, hogy elmentem pszichológushoz, akivel végül a sok beszélgetés közben rájöttünk ketten, hogy nem velem, hanem vele van a baj! Aztán egymás után derültek ki dolgok róla, például, hogy már korábban is voltak drogproblémái, csak nekem nem mondta. De otthon találtam tudatmódosító szereket, amiket azért használt,  hogy feldobódjon… Végül elmenekültem ebből az egészből, otthagytam!

Nem úszta meg ennyivel

De persze, ahogy az ilyen pszichés embereknél lenni szokott, Franciska exe sem nézte tétlenül, hogy vége.

− Jöttek a fenyegetések, felváltva sírással, de nem hagytam magam becsapni, már nem! Jobb most egyedül! Persze senki ne értse félre, ebben az egészben nem csak őt hibáztatom, én is hibás vagyok! De végre vége, nem zavar, hogy egyedül vagyok, most jó darabig biztos nem lesz férfi az életemben, eddig mind csak kihasznált!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek