Vallomás

Liptai Claudia édesanyja elvesztéséről vallott: „Ez az, ami talán a legfájdalmasabb”

N.T.

Létrehozva: 2023.06.21.

Liptai Claudia érzelmesen mesélt arról, mit gondolt, mi történt az édesanyjával a halál után.

Liptai Claudia mindig szeretettel mesél a közel tizenhárom évvel ezelőtt elhunyt édesanyjáról, ami persze érthető is, hiszen szoros kapcsolatot ápoltak.

20221213 BudapestAvatar 2 bemutatója Fotó: Máté Krisztián (MK) MW Bulvár Képen: Liptai Claudia
Meglepő gondolatokat osztott meg Liptai Claudia / Fotó: Máté Krisztián

Nem volt ez másképp Peller Mariann, Utazás a lelked körül című műsorában sem, amelyet szerdán nézhetnek majd meg az érdeklődök. Az adás beharangozójából azonban már kiderült, hogy a népszerű hazai műsorvezető ezúttal is érzelmekkel telve mesélt egykori bizalmasáról, szeretett édesanyjáról.

Claudia mások mellett arról mesélt, hogy mit gondol arról, mi történt az édesanyjával a halála után, valamint arról is, hogy sokan úgy látják kisfia, Marci hasonlít a nagymamájára. 

Ez az, ami talán a legfájdalmasabb. Nem jó szó, hogy irigység, de kicsit ezt érzem azok iránt, akik képesek hinni abban, hogy az élet itt nem ér véget. Nagyon sokszor, például Marci születésekor próbáltam azt hinni, hogy anyukám és Ádám apukája küldte ezt a gyereket, hogy legyen valami, ami rá emlékeztet. Sokan Marciban anyu arcát látják, és ilyenkor van az emberben egy jó érzés, hogy akkor most egy kicsit őt visszakapom

– mondta Liptai Claudia.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek