Segítség

Kiderült, privát fotói miatt hajlandó 1 milliót fizetni L.L. Junior

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2023.06.24.

L.L. Junior 1 millió forintot fizetne annak, aki visszaadja az ellopott telefonját. A rapper a Borsnak elmondta, miért olyan fontos számára a készülék.

L.L. Junior egyik rémálma vált valóra péntek este egy miskolci klubban.  A rapper egy óvatlan pillanatban a színpad mellé tette le a telefonját, ami eltűnt. Érthető módon amint hazaért, egyből a közösségi-oldalán közleményben kért segítséget a rajongóitól.

Sajnos az esti koncert alatt figyelmetlen voltam, és letettem az egyik telefonomat a színpad mellé (…) 1 millió forint jutalmat adok érte! – írta a Instagram-oldalán a rapper.

LL Junior/ Instagram
Fotó: Instagram

A Bors megkereste L.L. Juniort, aki elmondta, sajnos még senki nem jelentkezett nála, de arra is választ adott, hogy miért ajánlott fel egy kisebb vagyont a mobilért.

– Nyilván hívtam, de nem  csöng ki a telefon, és nem látszik a lokátoron sem, ezért is tettem ki a felhívást. Azért ajánlottam ekkora összeget, mert a telefon 500 ezer forintba került és megdupláztam a megtalálói díjjal. Szeretném visszakapni a privát képeimet – kezdte nyugodtan Junior, majd folytatta. 

Nincs okom félni, semmi olyan nincs rajta..., de a családi, privát fotóknak számomra nagy eszmei értéke van. Zenészként ez a telefon a munkám része is, fontos telefonszámok vannak rajta. 

– mondta őszintén a rapper, aki reméli, hogy mihamarabb jelentkezik nála valaki

Fotó: FrizbiTV

Érthető, hogy Junior nehezen viseli, hogy idegenek kezébe került a magánélete, de busásan megfizeti azt a személyt,  aki visszaadja a készüléket. Egy biztos, mostantól a rapper is kétszer meggondolja, hova teszi le a tulajdonát. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek