Betegség

Hónapok óta tart a baj: Infúzióra kötötték a gyönyörű magyar színésznőt

Doris

Létrehozva: 2023.06.17.

Sári Évi őszintén reméli, hogy le tud számolni az egészségügyi nyavalyáival.

Infúziós tűvel a bal karjában jelentkezett be az Instagramon Sári Évi! Ez akár jelenthetett volna nagy egészségügyi problémát is, ám szerencsére, csak arról van szó, hogy a színésznő már február óta küzd valamiféle felső légúti nyavalyával, és végleg megelégelte, hogy nem tökéletes az állapota.

Sári Évinek infúziókúrára volt szüksége /  (Fotó: Tv2)

Ezért döntött úgy, hogy egy regeneráló kúrán vesz részt, hogy megerősítse az immunrendszerét, hiszen egy színpadi embernek különösen fontos, hogy jó formában legyen estéről estére.

- Nem őszinte a mosolyom...február óta már harmadszor kaptam el 

- írta Évi az Instagramon 24 órán keresztül elérhető történetéhez, ami alatt csak úgy özönlöttek a jókívánságokat küldő kommentek.

Sári Évit egészségügyi gondok kínozzák (Fotó: Instagram)

A musicalszínpadok sztárját egyébként az elmúlt hónapokban fájdalmas veszteség érte. Áprilisban elvesztette imádott édesapját, akiről a Facebookon emlékezett meg.

Mindenki tudja, hogy egy nap bekövetkezik. Természetes, hogy átéljük a szüleink halálát. De amikor eljön az idő, rájövünk, hogy mégsem készültünk fel rá. Üres gyász kerít hatalmába, az ember felnőtt létére elhagyott gyermeknek érzi magát. Szomorúságot érzünk az elvesztegetett idő miatt, megbánást mindazért, amit nem mondtunk ki, és hálát mindenért, ami szép volt

- vallotta akkor szomorúan Évi.

A rajongók mindenesetre remélik, hogy a kúra szinte azonnali hatással lesz a színésznőre, és Évi végül ugyanolyan biztos teljesítményt tud majd nyújtani a színpadon, mint a kínzó fájdalom előtt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek