Család

„Elsírom magam, olyan boldog vagyok!” – Nagy Feró őszintén vallott, mitől hatódik meg – Videó

N.T.

Létrehozva: 2023.06.22.

Módosítva: 2023.06.22.

Nagy Feró keménységének nyoma sincs, ha az unokáiról van szó.

A babos kendőt igazi kulturális viseletté tevő Nagy Ferót kemény rockerként ismerhettük meg, azonban ez pillanatok alatt szertefoszlik, ha unokáival találkozik, akiktől mindig ellágyul szíve.

20220501 Budapest

Tabán koncert

képen: Beatrice Nagy Feró énekes

Fotó: Knap Zoltán BORS
Nagy Feró a leglazább nagyszülő, akit csak el tudunk képzelni Fotó: Knap Zoltán

A Beatrice frontembere szerda reggel a Mokka vendége volt, ahol a zene helyett ezúttal főleg a nagyszülőség örömeiről és négy unokájával való kapcsolatáról mesélt. Nagy Feró szerint leginkább Nimród unokájával van szimbiózisban, hiszen vele hasonlítanak személyiségüket tekintve a leginkább. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy többi unokájával ne találná meg a közös hangot, ugyanis az apróságok odáig vannak a nagypapa zúzós dalaiért. Olyannyira, hogy rendszeresen követelik is tőle az egyik örök klasszikusát, a „8 óra munkát”, de emellett szívesen hallgatják a „Boldog szép napokat” is.

A Kossuth-díjas énekes elmondta, hogy igyekszik minél lazább lenni, ugyanis azon a véleményen van, hogy nagyszülőként sokkal megengedőbbnek kell lennie, mint a szülőként. 

 

Én úgy gondolom, hogy egy nagypapának és egy nagymamának az a dolga, hogy minden olyan dolgot megcsináljon az unokájával, amit a szülei nem engednek. Mert a szülői terror az szörnyű…

 

– mondta nevetve az énekes, aki szerint felesége is megengedő, de ő sokkal jobban tiszteli a gyerekei szülői döntését, mint ő. 

 Azt is elmesélte, hogy egyik unokája szinte még alig tud beszélni, de már fel tudja hívni Viberen a nagypapit.

 

Már kétévesen fel tud hívni! Hihetetlen! Alig tudunk beszélgetni, mert ő még alig beszél, és akkor én elsírom magam, olyan boldog vagyok!

 

– mesélte büszkén a Feró, aki  azt is hozzátette, hogy bizony a csöppségek olykor jobban hiányoznak neki, mint a saját gyermekei.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek