Segítség

Cserbenhagyásos baleset áldozata lett Kökény Attila fia

S.M.

2023. június 7. szerda 16:00

Kökény Attila keresi a szemtanúkat, akik láthatták azt a vétkes sofőrt, aki elhajtott a helyszínről, miután összetörte fia autóját. A kár jelentős, mert a lökhárító teljesen leszakadt.

Kökény Attila tanácstalanságában követőihez fordult segítségért, remélve, talán így nyomára akad annak a sofőrnek, aki hatalmas kárt okozott fia kocsijában. Két fotót is megosztott a poszthoz, ami által be tudják azonosítani a történteket az esetleges szemtanúk. A vétkes sofőr egyértelműen szeretné megúszni a felelősségre vonást, így nem hagyott semmilyen elérhetőséget az ifjabb Kökény autóján.

Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Ma összetörték a fiamnak az autóját Kispesten a József Attila utca és a Fő utca sarkán. Egy fekete kombi BMW, de nem állt meg, és papírt sem hagyott, hanem otthagyta az autót. 

Aki látta, azt kérem, hogy jelezzen, ha tudja a rendszámát. Köszönöm előre is a segítségeteket…OSSZÁTOK – olvasható a posztban.

További szemtanúkat keresnek

A Bors megkereste a zenészt, aki részletesen beszámolt a történtekről, és azt is elárulta, sajnos hiába fordultak a hatósághoz, adatok hiányában nem tudnak a vétkes sofőr nyomára bukkanni, így abban bíznak, hátha van még olyan személy, aki látta másik autóst.

Az a durva, hogy ez a kora délutáni órákban, fényes nappal, egy kispesti lakótelepen történt. Fellépésen voltunk előtte, mert a gyerek aludt, majd mikor ment le a kocsihoz, akkor szembesült a megrongált autójával. Engem csak este ért el, akkor döntöttem úgy, hogy a közösségi oldalamon kérek segítséget, hátha így sikerrel járunkkezdte lapunknak az énekes

A kocsi parkolt, úgyhogy álló helyzetében ment neki az illető. A sérülésekből arra lehet következtetni, hogy nem csak beletolatott, hanem úgy saccolom, talán 40-50-es sebességgel mehetett bele. 

A lökhárítót egészen biztosan cserélni kell, mert az teljesen leszakadt. Többen látták – egy hölgy és a közelben dolgozó munkások – az ütközést, annyit már tudunk, hogy egy házaspár, egy fekete BMW-vel ütköztek a kocsinak, de sajnos a rendszámot senki nem tudta felírni. A pár nagyon veszekedett, majd miután megtörtént a baj, fogták magukat és elmentek. Még egy papírt sem hagytak, hogy megkeressük, és rendezni tudjuk a biztosítóhoz szükséges dokumentumokat – panaszolta.

Kökény Attila
Az énekes döbbenten áll a történtek előtt Fotó: Markovics Gábor

A hatósághoz fordultak

Attila fiával természetesen a hatósághoz fordult, mindhiába.

Akartunk tenni feljelentést, viszont a rendőrség nem javasolta, illetve feleslegesnek tartotta, miután nincs kamera a környéken. A rendszám sincs meg, így az alapján sem tudjuk hivatalos útra terelni a dolgot. 

Egyetlen olyan adat sem áll rendelkezésünkre, ami alapján meg tudnák keresni az autót, ami a sérülést okozta. Ezért arra kérem az olvasókat, hogy ha láttak valamit, ami alapján be lehet azonosítani a károkozót, keressenek meg a közösségi oldalamon. Vagy ha netán magára ismer az érintett házaspár, örülnénk, ha megfelelő módon el tudnánk intézni a dolgokat. Bár őszintén szólva, kötve hiszem, hogy jelentkeznek, mert úgy gondolom, aki megtette, hogy elhajt a helyszínről, nem fogja önként feladni magátmondta érdeklődésünkre a TV2 sztárja.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16507676_auto_resized.jpg
origo.hu

A Big Brother egykori szereplője mára milliárdos lett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/20305_resized.jpg?avcount=1696399219
origo.hu

Itt a váratlan amerikai beismerés Ukrajnáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16507915_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Som-Balogh Edina exkluzív vallomása: Folyamatban van a válásom!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16506902_auto_resized.jpg
ripost.hu

„A legjobb társat, partnert kaphattam” – Meglepő vallomást tett Dávidról Radics Gigi – Videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16507276_auto_resized.jpg
vg.hu

Nobel-díj: megemelték a pénzjutalmat - ennyit kap Karikó Katalin és Krausz Ferenc

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/20306_resized.jpg?avcount=1696399219
origo.hu

Rubint Réka párkereső műsorban szerepel - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16505940_auto_resized.jpg
travelo.hu

Különleges állatok és növények sokasága vár az ebesi csodakertben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16507754_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szörnyű tragédia: egy felüljáróról zuhant le a busz, legalább 21 ember meghalt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16507681_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szenzációs: élve találták meg az elrabolt 9 éves kislányt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/10/UXPBbhe1FrseSeWmdfQ1bKqJeLEvQ8-1PZlvWzGMGQo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JlMTYwZDBhODJlZDRjMTg4ZDcwYmIyZDI4NTNiZGNi.jpg
Család

Ördög Nóra és Nánási Pál a kapcsolatukról beszéltek, hihetetlen dolgokat árultak el

https://cdn.borsonline.hu/2023/10/QsUXDaiMZh3iZviOR2D_0eWxdaTYRmENwpndTi1vpB0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA1ODY2N2NhNDQ2OTQ4Yjg5ZGU2ZmQ3MWIzMGRlZDBh.jpg
Válás

Som-Balogh Edina exkluzív vallomása: Folyamatban van a válásom!