Celeb

Újabb hírek érkeztek Jamie Foxx állapotáról, meglepő dolgot közölt a lánya

Létrehozva: 2023.05.13.

Jamie Foxx lánya megelégelte a pletykákat, tiszta vizet öntött a pohárba.

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, április elején hideg zuhanyként érte Hollywoodot a hír, hogy Jamie Foxx kórházba került és állapota aggasztó. Az egészségügyi problémáiról nem árult el többet a családja, azonban az a hír járta, hogy 4 hete nem hagyhatta el a kórházat a színész. Lánya áprilisban szomorúan kérte a sajtó munkatársait, hogy hagyjanak nyugalmat a családnak, hogy Jamie gyógyulására koncentrálhassanak.

Jamie Foxx
Fotó: NurPhoto via AFP

A minap a Daily Star számolt be róla, hogy a színész családja a legrosszabb forgatókönyvre készül, még ha reménykednek is a sztár felépülésében. Jamie lánya, Corinne egy Instagram-bejegyzésében árult el további információkat a színész állapotáról:

Arról szeretnélek titeket tájékoztatni, hogy édesapám szervezetében szövődményeket találtak, amelyek gyengítik az egészségügyi állapotát, azonban már a gyógyulás útjára lépett az orvosai szerint. Tudjunk mennyien szeretitek őt, és nagyra értékeljük az imáitokat

- írta posztjában a nő.

 

Hazaengedték a kórházból

A színészóriás lánya most megelégelte az interneten terjedő mindenféle féligazságokat, ezért közölte, hogy apját kiengedték a kórházból, és otthon gyógyul.

Corinne Foxx pénteken az Instagramon azt írta: 

Friss hírek a családtól: Szomorú látni, hogy a média hogyan vadul meg. Apukám már hetek óta kint van a kórházból, lábadozik. Sőt, tegnap még pickleballt is játszott! Köszönöm mindenkinek az imákat és a támogatást! Jövő héten egy izgalmas munka bejelentése is érkezik

– tette hozzá Jamie Foxx lánya.

 

Corinne Foxx üzenete előtt olyan hírek jelentek meg külföldön, mely szerint Jamie Foxx családja a legrosszabbra készült. Egyesek szerint még az felreppent, hogy mesterségesen tartják életben a színészt – közölte a TMZ.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek