PARTI

Nők gyűrűjében bulizott Peller Anna válófélben lévő férje, Mikike

mkb

Létrehozva: 2023.03.24.

Dekoratív hölgyek között dorbézolt Lukács Miki. Peller Anna leendő exférje egyedül ment bulizni egy rendezvényre, ahol a nőké volt a főszerep.

Nők társaságában engedte ki a fáradt gőz Peller Anna válófélben lévő férje, Lukács Miki. A műsorvezető látszólag könnyen viseli azt, ami sokaknak élete legnehezebb időszaka: a válását.

Lelki társak maradtak

Kedd este, egy videóüzenetben tudatta a rajongókkal Peller Anna és Lukács Mikike, hogy házasságuk 14 év után véget ért. Mint mondták, két éve válságban volt a kapcsolatuk, a párterápia sem segített, ezért a válás mellett döntöttek. Azonban azt leszögezték, hogy továbbra is lelki társként tekintenek egymásra. Erről árulkodik az is, hogy csütörtökön napközben együtt jelentek meg az Átrium Színház sajtóeseményén, ahol Miki készülő darabjáról beszéltek, melyben Anna maximálisan támogatja a férfit.

Kedves hangulatú videóban közölték a szomorú hírt (Fotó: Facebook)

Nőkkel bulizott Mikike

A csütörtök este azonban a bulizásé volt, Miki egyedül látogatott el egy gálára, ahol olyan bombázók tették tiszteletüket, mint Sáfrány Emese, Szabó Zsófi, Gelencsér Timi, Metzker Viktória, Sydney van den Bosch… A rendezvényen a híres magyar nőket díjazták különböző kategóriákban. 

Az elismerések átadása mellett természetesen a bulizáson, szórakozáson volt a hangsúly. Egy férfinak, különösen ha szingli, mint Mikike, igencsak kellemes élmény lehet egy ilyen parti, ugyanis a csinos celebhölgyek ilyenkor extrán kitesznek magukért, gyönyörű, és sok esetben sokat mutató ruhákban feszítenek, belőtt hajjal, tökéletes sminkben.

Mikike Kardos Eszter és Som-Balogh Edina gyűrűjében (Fotó: Szabolcs László / Bors)

Járt neki a kimenő

Peller Anna és Lukács Miki kapcsolata sokak számára példaértékűnek tűnt, teljes békesség és harmónia sugárzott minden közös megjelenésükön, bár az utóbbi időben már gyülekezhettek a viharfelhők. Hosszú évekig azonban tökéletesen kiegészítették egymást, s az sem okozott gondot a kapcsolatuknak, hogy meglepő felállást választottak idén tizedik életévét betöltő kislányuk, Annabellával kapcsolatban is. Mikike volt az, aki „gyesen maradt” a kislánnyal, míg Anna visszatért a munka világába. Akkor a Borsnak Anna így nyilatkozott:

Hetekig sírtam, amikor meghoztam ezt a döntést, viszont azt biztosra tudtam, hogy Miklósnál jobb apát és anyát egyben elképzelni sem tudok. Ő egy apába gyúrt anya, és persze nem feledkezhetek meg a családomról sem, akik rengeteget segítenek és segítettek akkor is nekünk

 – fogalmazott Anna, aki elismerte, Miki tökéletesen helyt áll az otthoni- és a gyermek körüli teendőkben. Nem csoda, ha most, a szakítás után Miki úgy érzi, itt az ideje egy kis dorbézolásnak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek