Döntés

„Idegösszeroppanás-közeli állapotban vagyok” – meghatározó döntést hozott Lajcsi

Létrehozva: 2023.02.01.

Az utóbbi idők lesújtó eseményei komoly hatást gyakoroltak a zenész fizikai és lelki állapotára.

Közel két hónapja született ítélet a trombitaművész ügyében, akit másodfokon 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítéltek. A zenészt megtörte ez az időszak, de bízik benne, hogy az ügy végkimenetele még változhat.

Fotó: Máté Krisztián

Nagyon nehezen viselem a kialakult körülményeket, holott voltam nehezebb helyzetben is az életemben. Hét harcos év telt el, és még mindig nincs vége az ügynek. Mindenképpen további jogorvoslatokat fogunk kezdeményezni, ugyanis azt gondolom, hogy van olyan körülmény, ami reménykeltő tud lenni

 – mondta Lajcsi a hot! magazinnak. 

Egész életemben azt gondoltam, hogy mindent elviselek, de úgy érzem, hogy már belefáradtam a küzdelembe, és le akarom zárni az életemnek ezt a szakaszát. Ugyanis a közelmúlt történései a lelkemet és az egészségemet is komolyan megviselték. Természetesen vannak jobb és rosszabb pillanataim, de jelenleg egy idegösszeroppanás-közeli állapotban vagyok! – tette hozzá megtörten.

A közelmúlt történései lesújtották a zenész gyermekeit is, akik határozott kéréssel fordultak az édesapjukhoz. Lajcsitól azt kérték a gyerekek, hogy vonuljon vissza a sajtószereplésektől.

A zenész kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogy családját hogyan érintették az utóbbi idők eseményei. Ennek részleteit keresd a hot! legfrissebb számában!

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek