Szerelem

Elárulta: ilyen esküvőre vágyik Agárdi Szilvi

Angie

Létrehozva: 2023.02.09.

Nagyon szerencsésnek érzi magát Agárdi Szilvi és boldogan készül az esküvőjére.

Agárdi Szilvi alig pár hete mondott igent kedvesének és természetes, hogy már az esküvőt tervezgeti.  

Agárdi Szilvi
"Minek elhúzni a jegyben járást?" Fotó: BORS FEJER BALINT

Még csak gondolatban ugyan, de az énekesnőnek vannak elképzelései a menyegzővel kapcsolatban. Már a ruháját is megálmodta és a Borsnak el is mesélte, mit szeretne majd a nagy napon.

- Az eljegyzés után egy éven belül szeretnénk összeházasodni. Minek elhúzni a jegyben járást, ha már igent mondott az ember? Még nem tudok pontos dátumot mondani, de azt igen, hogy nem akarunk nagy lagzit. A menyasszonyi ruhám lehet nagy, elegáns és csillogós, de az esküvőnknek nem kell nagynak lennie. Szerintem az a jó, ha egy esküvő egyszerű és nagyszerű, ráadásul anyagilag sem éri meg túl nagy bulit szervezni. Inkább megtartjuk azt a pénzt és arra fordítjuk, amire szükségünk van  - árulta el Szilvi, aki korábban a Borsnak elmondta, a nagy napig nem költöznek össze Gergővel, de rengeteg időt töltenek együtt. Az énekesnő jól tudja, hogy nem látóként őhozzá sokkal nagyobb türelem kell, de vőlegényében egy végtelen nyugodt és megbízható partnerre talált.  A Bors érdeklődésére azonban kiderült, a férfi nem véletlenül tudja ilyen nagy odafigyeléssel és türelemmel támogatni szerelmét. 


-  Gergőnek van családi érintettsége, volt egy nem látó rokona, akit nagyon szeretett. Persze, amikor megismerkedtünk, mindent meg kellett tanulnia, hiszen senki nem születik úgy, hogy egyből tudja, miként kell kezelni egy vak embert. Megtanulta, hogyan karoljon belém, hogyan vezessen, s mit mondjon ahhoz, hogy el tudjam képzelni, épp mi van körülöttem. Nagyon jól működünk együtt és szeretjük egymást - fejezte be Szilvi, akinek a szülei is boldogan támogatják a közelgő házasságot. 
 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek