Szerelem

Kiderült az igazság: ezért nem költözött még össze szerelmével Agárdi Szilvi

Angie

Létrehozva: 2023.02.05.

Az eljegyzés megtörtént, de az összeköltözés még nem.

Agárdi Szilvit nemrég eljegyezte szerelme, Gergő.  A Ripost megtudta, nem kapkodnak a szerelmesek, a házasságig nem költöznek össze.

Nem sietik el az összeköltözést  Fotó: Facebook

– Nem, még nem költöztünk össze, de nagyon sok időt töltünk együtt és rengeteget beszélgetünk. Mind a ketten nagyon hiszünk Istenben és úgy döntöttünk, hogy a házasságig nem költözünk össze és jól van ez így. Gergő komolyságából már az elején tudtam, hogy ez a kapcsolat más lesz és a bizalmam is nagyon mély iránta – árulta el Szilvi, aki biztos benne, hogy Gergő élete párja és ezt mindennap bizonyítja is neki a férfi. Az elmúlt hónapok alatt az énekesnő szülei is nagyon megkedvelték a vőlegényt.

A szülők is örülnek Szilvi párjának 

– A szüleim egész életemben nagyon féltettek. Apukám mindig csak azt mondta: „Kislányom én csak egyet szeretnék, hogy ha lenne egy olyan párod, aki tényleg, igazán szeret”. Amikor megismerték a Gergőt, valahogy érezték, hogy ő más. Aki teljesen el tudja fogadni az én helyzetemet az már önmagában nagyon pozitív dolog. Mert azért valljuk be, hogy nehézséggel jár egy nem látóval együtt élni. Szerencsére Gergőnek türelemből tengernyi van és rendkívül érzelmes alázatos fiú. Mindent meg kellett tanulnia, onnantól kezdve, hogyan karol belém, mit mond, hogy érzékeljem, mi van épp körülöttem. Nagyon boldogok vagyunk együtt és csak ez számít fejezte be Agárdi Szilvi

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek