Szívszorító

Újabb csapás érte Vajna Tímeát?

S.T.

Létrehozva: 2023.01.04.

Sokféle orvosi kezelésen ment keresztül, hogy valóra váljon legnagyobb álma. A legutóbbi beavatkozás sikeres volt, azonban Vajna Tímea terhességével kapcsolatban most elég megrázó pletyka kapott szárnyra.

Tragédiák sorozata nehezíti Vajna Tímea életét. Először imádott férjét veszítette el, nemrég közös kutyájuk hunyt el, pár nappal ezelőtt pedig könnyen lehet, kisbabáját veszítette el az üzletasszony. 

Vajna Timi, Vajna Tímea, YouTube, TV2
Gyanús komment: talán elveszített egy babát?  Fotó: YouTube

Régóta köztudott, hogy semmire nem vágyik jobban Vajna Timi, mint az anyaságra, de eddig a szülővé válás érzése nem adatott meg neki. Korábban elárulta, nőgyógyászati problémai vannak, endimetriózissal és petefészekcisztával küzd. 2021-ben emiatt meg is operálták.

Timi szilveszterkor jelentette be, visszatalált vőlegényéhez, Zolihoz, valamint egy sokat sejtető sztorit osztott meg, melyből arra következtethettek a rajongók: bővül a család.

Az üzletasszony nagyon szeretne végre édesanyává válni  Fotó: Instagram

Timi egyik posztja alatt aggasztó komment tűnt fel a minap:

Sajnos Timi múlt héten elveszítette a kisbabáját 

szúrta ki a Ripost a hozzászólást. Noha alapvetően egy kommentnek nem lenne érdemes nagyobb jelentőséget tulajdonítani, Vajna Timi kettő szomorú, sírós emojival reagált minderre, ami arra utalhat: sajnos nem légből kapott a hír. Rajongói biztató szavakkal igyekeztek támogatni Timit:

"Sajnálom, őszintén! Gyászold meg, utána emeld fel a fejes és menj tovább. Eljön a te időd is!"

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek