Betegség

Tücsi: „Sírva hívtam anyát, hogy meg fogok halni”

K.B.

Létrehozva: 2023.01.25.

Pánikbetegségéről vallott teljes őszinteséggel Aryee Claudia Dedei vagy ahogyan többen ismerik Tücsi.

A gyönyörű modell teljes őszinteséggel nyílt meg az egész világ előtt. Eddig titokban tartotta, de most elárulta, hogy bizony ijesztő betegséggel kellett megküzdenie. Tücsit pánikrohamok kínozták.

Tücsi / Fotó: Bánkúti Sándor

- Egy lelkileg megterhelő közegben éltem, miközben szakmailag végre azt csináltam, amit szerettem volna, élő Híradót vezettem naponta 3x egy sport csatornánál. Szárnyalnom kellett volna, sőt, én szárnyalásként éltem meg, de a tudatalattim sokszor felülírta a közérzetemet, egyre súlyosabb volt a helyzet, sokszor sírva hívtam Anyát, hogy meg fogok halni egy-egy pánikroham kellős közepén. Aztán lecsengett, összeszedtem magam és mentem tovább, végeztem a dolgomat – kezdte őszinte vallomását a sztáranyuka.

Sokan nem tudták róla, hogy milyen kő kemény lelki megpróbáltatáson megy keresztül minden egyes áldott nap. Pszichológust és gyógyszereket is kipróbált, de azok csak átmenetileg fedték el a tüneteit. Végül a hangtálterápia hozta meg számára a megoldást.

- Ezt persze ne úgy képzeljétek el, hogy elkezdtem járni és jól lettem, pokoli mélységek és lenyűgöző magasságok váltották egymást a hónapok alatt, míg végül felszínre jöttek azok a dolgok, amiken változtatnom kellett ahhoz, hogy visszakapjam a régi életemet. Azóta szerencsére van egy csodálatos családom, nagyon tudatosan figyelek rá, hogy csak jó embereket engedjek közel magamhoz – tette hozzá Tücsi.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek