Öröm

Hatalmas bejelentést tett a 77 éves Nagy Feró

S.M.

Létrehozva: 2023.01.17.

Nagy Ferót óriási megtiszteltetés érte, mely igazán megkoronázta 77. születésnapját. A Bosnak mesélt a részletekről.

Forrás: Délmagyarország

A Kossuth-díjas énekes január 14-én lett 77 éves. Alig bírta visszatartani, hogy világgá kürtölje örömét, ugyanis óriási megtiszteltetés érte: a Beatrice fennállásának 45. évfordulója alkalmából az MVM Dome-ban ünnepelhet velük a közönség. Nagy Feró a Borsnak mesélt a részletekről, és elárulta: élete egyik legszebb születésnapi ajándékát kapta ezzel a lehetőséggel.

Eredetileg úgy terveztük, hogy áprilisban csinálunk egy bulit, de a vártnál is nagyobb volt az érdeklődés. 

Egy vállalkozó barátomnak az ötlete, csináljuk meg az MVM Dome-ban, ami több mint tízezer ember befogadására is alkalmas. Átrágtuk ezt a gondolatot, és azonnal bele vágtunk a szervezésbe – kezdte kollégánknak. – Egyelőre az előkészületek zajlanak, rengeteg munka vár ránk, mire mindent összerakunk. Most azt igyekszünk összeállítani, milyen exkluzív, akár világhírű vendégeket hívjunk meg. December 9-ére tűztük ki az időpontot, és egy nagyszabású eseményt szeretnénk megvalósítani. Olyan fogunk csinálni, amilyen még az én életemben soha nem volt. 

20220501 Budapest

Tabán koncert

képen: Beatrice Nagy Feró énekes

Fotó: Knap Zoltán BORS
December 9-én az MVM Dome-ban, egy fergeteges buli keretein belül ünnepli fennállásának 45. évfordulóját a Beatrice  Fotó: Knap Zoltán

Óriási dolog ez számomra, a születésnapom legnagyobb ajándéka. 

Persze rengeteg melót kell belefektetni, hiszen a helyszín miatt az elvárás is nagy lesz velünk szemben – fűzte hozzá.

Nem tervezte, hogy megünnepli a 77-et

Ahogy telnek az évek, Feró annál kevésbé szereti, ha ünneplik. Idén már nem szeretett volna születésnapi bulit, azonban a barátai nem hagyták annyiban.

Egy hónapja molesztálnak, hogy meg kell ünnepelni, hogy 77 éves lettem. Kínos! Próbáltam lebeszélni őket róla, de nem sikerült. 

Mivel a hétvégém fellépéssel és forgatással telt, így a hétfőt jelöltük ki erre. Ott volt a családom, a zenekarom és a barátaim, legalább harmincan jöttünk össze. Végülis volt ok az ünneplésre, ha nem is az évfordulómra, de a decemberi MVM Dome-os bulira koccintunk egyet – mondta kitörő örömmel a Beatrice énekese.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek