Válóper

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válópere: friss értesüléseket szereztünk

Zs.

Létrehozva: 2023.01.23.

A feleknek hozzávetőleg 300 millió forintról kell megegyezniük ahhoz, hogy hivatalosan is elválasszák őket. Az előjelek nem jók (legalábbis Junior számára nem), hisz csoda lenne, ha az elhagyott feleség magától lemondana a törökbálinti ingatlan százszázalékos tulajdonrészéről.

Szerdán farkasszemet nézhet egymással Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior, akik két év házasság (megszakításokkal 3 év kapcsolat) után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.

A felek között a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban nincs vita, a kislányuk, Lili az édesanyjával marad, akit az édesapja bármikor láthat, hiszen kifejezetten szoros a viszonyuk.

L.L. Junior Körtvélyessy Kinga
Kingának és Juniornak viharos kapcsolata volt (Fotó: L.L. Junior)

A problémát a vagyonmegosztás jelenti, hiszen egy igen csinos összegről van szó. Lapunk információi szerint a legnagyobb részt az a törökbálinti ingatlan adja ki, amelyet L.L. Junior építtetett, és ami Kinga százszázalékos tulajdonába került még a házasságuk alatt. A ház értéke 2022 tavaszán 335 millió volt.

L.L. Junior háza
Junior az élete házát építette fel Törökbálinton (Fotó: Markovics Gábor)

Emellett az énekesnek cégei is vannak, a pletykák szerint ezek is a feleség nevére kerültek, így ha tetszik, ha nem, egyedül Körtvélyessy Kingán múlik, hogy hajlandó-e felezni a válófélben lévő férjével, vagy sem.

L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga, YouTube, Life TV
Érezhető köztük a feszültség (Fotó: YouTube)

Illetve, nem csak rajta… Junior „nehéztüzérséggel” indul harcba, mint arról a Bors elsőként beszámolt, sztárügyvédek képviselik majd az érdekeit, dr Mester Csaba és dr Landes Judit válóperes ügyvéd igyekszik majd meggyőzni a bírót, hogy ezeket a pénzeket mind a férj kereste meg, hogy a lehető legjobb létben tudja a családját. Persze Körtvélyessy Kinga sem felemelt kézzel érkezik, őt az a dr Hyross Virág képviseli, aki perek tucatjait nyerte már meg az ügyfeleinek.

L.L. Junior Körtvélyessy Kinga
Ha meg tudnak egyezni, kimondják a válást (Fotó: TV2)

Tavaly év végén még úgy tűnt egyébként, hogy az első tárgyaláson nem lesz ott személyesen L.L. Junior, mert Dominikán indít el egy új vállalkozást, és a kitűzött időpontban nem tartózkodik Magyarországon, most azonban friss értesüléseket szereztünk: A híresség ezen a héten még itthon lesz, így nincs kizárva, hogy mégiscsak elmegy a válóperére. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek