Botrány

Eldurvult L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válása, ezt üzente feleségének az énekes

2022. augusztus 26. péntek 03:00

Az elválás – úgy tűnik – mégsem volt annyira barátságos. Most ugyanis az énekes azzal vádolja nyilvánosan a volt párját, hogy nem tett semmit azért, hogy működjön a kapcsolatuk, illetve hogy rendbe hozzák a házasságukat.

Forrás: YouTube

A hónap elején egy udvarias nyilatkozatban tudatta a világgal L.L. Junior, hogy végleg véget ért a házassága Körtvélyessy Kingával. A zenész második felesége már el is költözött a közös otthonukból, és bár békében intettek búcsút egymásnak, egyikük sem tervezi az újrakezdést. 

– Brutálisan hangzik, de Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük, és mielőtt mindketten jobban sérültünk volna, egymást tisztelve és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva, elengedtük a dolgot. 

Úgy véltük, jobb így, mint balhésan, veszekedve élni

 – mondta akkor Junior a Borsnak. 

Nyilvánosan borította ki a bilit Junior 

A hír megjelenése után nem sokkal aztán bonyolódni kezdett a történet, és egyre inkább úgy tűnik, hogy ez az elválás mégsem volt olyan barátságos... 

Előbb arról szóltak és szólnak ma is a hírek, hogy az énekes összejött Dárdai Blanka, BRENKA művésznevű énekesnővel, amit egyébként a mai napig tagadnak a felek, aztán szerda este robbant az igazi bomba: L.L. Junior egy dühös hangvételű Instagram-posztban – amit azóta ugyan törölt, de az interneten mindenhol fellelhető – borította a szennyest a gyanútlan közönsége elé. Itt egy cseppet sem finomkodott: 

– Az Insta és a timewasting (felesleges időtöltés - a szerk.) Reddit kommentek olvasása helyett a kanapéról kellett volna felállni néha és a családdal törődni vagy legalább velem együttműködni! Most hagyjuk abba az áldozati szerepjátszást, és a kamu kulturális különbségeket kérlek...Inkább élvezd az új Range Rovert és óvd a lányom a bulvár fogyasztásától, mert elég rossz példák vannak a közvetlen közelében...Ezzel itt és most le is zártam. (mondjuk már egy hónapja megtettem 12 hónap próbálkozás után) Hogy az embereknek mennyi idejük van… – írta L.L. Junior a hivatalos Instagram -oldalának sztorijába, amit körülbelül egy óra után letörölt. 

LL Junior poszt
Az énekes eddig sosem beszélt ilyen stílusban nyilvánosan 

Közösségi oldalakon terjednek a pletykák 

A kiborulását valószínűleg Körtvélyessy Kinga posztja okozta, volt párja ugyanis egy rövid, de annál sokatmondóbb posztot tett ki szintén az Instagramjára: „Mindenből felállok.” 

Hogy pontosan mit akart ezzel üzenni, azt nehéz megfejteni, lehet, hogy a rossz kapcsolatból való kilépésre utalt, esetleg arra, hogy emelt fővel lép tovább még akkor is, ha a különböző közösségi oldalakon érdekes kommentek láttak napvilágot a napokban. A bejegyzések fiatal nőktől származnak, és jellemzően arról szólnak, hogy milyen bulikban látták a híres zenészt, és miket csinált ott… Hogy ezek a pletykák igazak vagy sem, azt nem tudni, az viszont valószínű, hogy eljutottak Kingához is a hírek, aki ettől dühbe gurult. 

Nehéz kitalálni, hogyan folytatódik tovább a történet. Körtvélyessy Kinga mindenesetre hallgat, a Bors megkeresésére nem kívánta kommentálni a történéseket, ahogy L.L. Junior sem beszél egy nappal a nyilvánosságra hozott posztja után. Megkereséseinkre sem reagált. 

Napra pontosan egy évvel ezelőtt szakítottak először 

Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior 2021 augusztusában jelentették be először, hogy különköltöznek, mert nem működik a kapcsolatuk. Akkor – bár keveset nyilatkoztak az okokról – arra engedtek következtetni, hogy a kulturális különbség volt az elválás oka, Kinga ugyanis nem szerette volna gyakorolni a roma szokásokat, melyekhez L.L. Junior viszont ragaszkodott. 

A házaspár még párterápiára is járt, és bár mindketten fogadkoztak, hogy igyekeznek helyrehozni a házasságukat, a jelek szerint nem jártak sikerrel. 

https://cdn.borsonline.hu/2022/01/wrqIxlAZHimUVyCyXXq0yxwezcGdFgVbmRwYKDqHvCE/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzgyYjc4Y2YwNzc5ODRlMWE5MWFjMmIxNGU0YzhjYzFj.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Kendőzetlen őszinteséggel beszélt a megcsalásról L.L. Junior


 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16507676_auto_resized.jpg
origo.hu

A Big Brother egykori szereplője mára milliárdos lett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/20305_resized.jpg?avcount=1696399219
origo.hu

Itt a váratlan amerikai beismerés Ukrajnáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16507915_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Som-Balogh Edina exkluzív vallomása: Folyamatban van a válásom!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16506902_auto_resized.jpg
ripost.hu

„A legjobb társat, partnert kaphattam” – Meglepő vallomást tett Dávidról Radics Gigi – Videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16507276_auto_resized.jpg
vg.hu

Nobel-díj: megemelték a pénzjutalmat - ennyit kap Karikó Katalin és Krausz Ferenc

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/20306_resized.jpg?avcount=1696399219
origo.hu

Rubint Réka párkereső műsorban szerepel - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16505940_auto_resized.jpg
travelo.hu

Különleges állatok és növények sokasága vár az ebesi csodakertben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16507754_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szörnyű tragédia: egy felüljáróról zuhant le a busz, legalább 21 ember meghalt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16507681_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szenzációs: élve találták meg az elrabolt 9 éves kislányt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/10/UXPBbhe1FrseSeWmdfQ1bKqJeLEvQ8-1PZlvWzGMGQo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JlMTYwZDBhODJlZDRjMTg4ZDcwYmIyZDI4NTNiZGNi.jpg
Család

Ördög Nóra és Nánási Pál a kapcsolatukról beszéltek, hihetetlen dolgokat árultak el

https://cdn.borsonline.hu/2023/10/QsUXDaiMZh3iZviOR2D_0eWxdaTYRmENwpndTi1vpB0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA1ODY2N2NhNDQ2OTQ4Yjg5ZGU2ZmQ3MWIzMGRlZDBh.jpg
Válás

Som-Balogh Edina exkluzív vallomása: Folyamatban van a válásom!