Kaland

Hatalmas kaland vár a Bódi házaspárra: ide utaznak

KL

Létrehozva: 2023.01.27.

Bódi Margó és Bódi Guszti decemberben Thaiföldön járt, azonban az új kultúrák megismerése itt még nem ért véget, nemsokára ugyanis egy újabb kaland veszi kezdetét.

Bódi Guszti és Margó a téli hónapokat általában külföldön töltik, ez tavaly sem volt másképp, ugyanis decemberben Thaiföldön jártak.

Néhány nap múlva indul a Bódi házaspár Vietnámba Fotó: Bors

Magyarországon nem sokat lesznek, ugyanis február elején Vietnámba látogatnak, amelyről nagy örömmel számoltak be a közösségi oldalukon.

Guszti korábban elmondta, hogy tervben van egy vietnámi kiruccanás, köszönhetően barátaiknak, akik segítenek nekik megszervezni az utat.

Sokat kirándulunk, felfedezzük a környéket. Mi nem csak ücsörgünk és malmozunk, élményeket szerzünk. Hiszen pontosan ezért utazunk el: mi értelme lenne heteket egy hotel medencéje mellett tölteni?! Innen, Thaiföldről egyébként kifejezetten olcsóbbak a repülőjegyek a környező országokba. Kína, Japán és Vietnám is tervben van. Vannak barátaink, akik már rutinos utazók, ők segítenek ilyenkor mindenben

- mondta még a kirándulás előtt Bódi Guszti.

„Ezt a tradíciót, ahogyan mi Margóval élünk, tanítani kellene!”

Az énekes meggyőződése szerint a mai világban eltorzult kép van a szerelemről. Emberek jönnek-mennek, holott aki egyszer örök hűséget fogadott a másiknak, ahhoz tartania kellene magát. Véleménye szerint azt a tradíciót kellene tanítani, amiben ők élnek a feleségével.

Egy őszinteség van a világon, amihez mindenkinek tartania kellene magát: mikor Isten színe előtt halálig tartó, örök szerelmet fogadunk. A mai világban sok álompárt látunk, akik két nap után otthagyják a másikat, és sajnos ez a példa a fiatalabb generációk előtt. Ezt a tradíciót, ahogyan mi Margóval élünk, tanítani kellene! Mikor egyszer hazajöttünk a thaiföldi nyaralásunkról, egy fickó megkérdezte, hogy bírunk ki ennyi időt eltölteni együtt. A kérdést sem értettem. Nekem egyértelmű, hogy azzal töltöm életem minden percét, akit a világon a legjobban szeretek... Ennél nagyobb boldogság nem kell!

- nyilatkozta a Ripostnak Guszti.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek