Év vége

Sáfrány Emese: Betöréssel végződött életem legrosszabb éve

Zs.

Létrehozva: 2022.12.29.

Módosítva: 2022.12.29.

Közel félmillió forint kárt okoztak a rablók, akik valószínűleg pajszerrel feszítették fel a légtornász vadonatúj mozgásstúdiójának ajtaját. A szenteste történt bűntény azonban már csak pont volt az i-re, olyan sok rossz dolog történt idén...

Ma már csak a falból félig kiszakadt, kettétört fémszerkezet emlékeztet arra, hogy karácsony napján hívatlan vendégek jártak Sáfrány Emese frissen berendezett mozgásstúdiójában. A sáros lábnyomokat azóta felmosták, a helyszínelők hagyta fekete ragadós port eltüntették, a bűnözők által okozott lelki sebeket viszont nem lehet mosószeres vízzel tisztára sikálni. Azok sokáig megmaradnak. 

Sáfrány Emese, fotómodell és légtornász pár nappal ezelőtt bérelt ki Budapest belvárosában egy lakást, hogy ott rendezze be az új stúdióját. A patinás környéken található ingatlanról azt hitte, biztonságos környezetben van.

Sáfrány Emese az Instagram storyjában mutatta meg a betörés eredményét 

A saját kezemmel zártam be 23-án az ajtót

– A régi stúdióm is ezen a környéken, a Bazilikához közel van, tíz év alatt soha nem történt semmi baj, ezért is döntöttem úgy, hogy bár elköltözöm, a közelben maradok – mondta a Bors megkeresésére Sáfrány Emese.

– A költözés úgy jött ki, hogy karácsony előtt egy nappal, 23-án lettünk kész, a saját kezemmel zártam be azon a napon az ajtót. A régi helyről áthordtunk mindent, még a riasztót és a kamerákat is, de azokat nem szereltük fel – tudom, nagyon okosak vagyunk – gondoltam, majd az ünnepek után. Hiszen mi baj lehet…?

Emese azt mesélte, hogy bár nem sok érték volt a teremben, azért nem távoztak üres kézzel a rablók. 

– Körülbelül ötszázezer forint a kár, a zár, a széttört ajtó és egy laptop ára, amit elvittek. Ezenkívül csak tornaszerek voltak, azokhoz nem nyúltak. Elképesztő volt számomra ez a 2022-es év.

Sáfrány Emese
Fotó: Sáfrány Emese/Instagram 

Kihívásokkal teli év volt 2022

Sáfrány Emese azt mondja, élete egyik legnehezebb évén van túl.

– Ebben az évben annyi rossz dolog történt velem, mint az egész életem során összesen sem – mesélte, majd sorolni kezdte. – Kezdődött a Coviddal, a járvány miatt a vállalkozásaim megrogytak, aztán szakítottunk gyermekem édesapjával, és megtörtént az Anett-tel közös horror sztorink is…

 – zárta a szavait.

Emese itt arra az ügyre utal, ami igen nagy visszhangot váltott ki a társadalomból: Béres Anett és Sáfrány Emese a nyáron egy ayahuasca teaszeánszra utaztak, ahol rosszra fordultak a dolgok, Anett kábult állapotban berohant az erdőbe, ahol 24 órán keresztül bolyongott. A kaland majdnem az életében került.

Béres Anett
Béres Anett életveszélyes sérüléseket szerzett Fotó: Instagram

– Már a nyáron arra gondoltam, hogy nagyon hálás lennék, ha ennek az évnek gyorsan vége lenne, és karácsony előtt komolyan el is hittem, hogy most már minden rendben lesz. Úgy voltam vele, hogy elég próbatételt kaptam, elég lesz, köszönöm.

A negyedik csapás

A légtornász életébe azonban mást hozott a sors. A betörést meglepő módon egész nyugodtan fogadta. 

– A Covid, a válás és az ayahuasca szeánsz után végül is gondolhattam volna, hogy jön egy negyedik csapás is – mondta Sáfrány Emese.

– A recepciósomnak tűnt fel egyébként, hogy tulajdonképpen érzelmek nélkül, kataton állapotban vettem tudomásul, hogy feltörték az ajtót, hogy rendőrök helyszínelnek, hogy ez történik velem. Egyetlen dologra gondoltam egyébként közben, hogy ha eljön végre a december 31., akkor én hazamegyek, bezárom az ajtót és este tízkor lefekszem, hogy átaludjam magam 2023-ba. Úgy érzem, hogy ez lesz a lehető legjobb megoldás. A szilvesztert egyébként egyedül töltöm, Inti (a modell zenész párja) koncerten lesz Pécsett, olyan messzire nem akarok most elutazni vele. Jobb lesz a nyugalom.

Emese mindezek ellenére lapunknak úgy nyilatkozott, hogy pozitívan és rengeteg tervvel vág az új évnek. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek