Barátság

Reagált a vádakra Rubint Réka és Andrei Mangra

S.T.

Létrehozva: 2022.12.01.

Az utóbbi időben egyre kevesebb közös kép született az egykori táncospárról, emiatt az egyik kibeszélő csoportban azt rebesgetik, hogy Réka és Andrei már nincsenek jóban, csak a műsorig maradt meg a barátság.

Korábban a Bors megkereste Rékát, vannak-e további tervei a táncossal, szeretné-e folytatni a táncot valamilyen formában, amelyre a fitneszedző egyértelmű igent mondott. Nagy tervekkel indultak a kiesés után, az összes bemutatni kívánt koreográfiát el szerették volna táncolni a januárban megrendezendő Alakreform bálon.

Rubint Réka és Andrei Mangra
Fotó: Nagy Zoltán

Az egyik celeb és influencer kibeszélő csoportban azonban azt rebesgetik, hogy Réka és Andrei már nincsenek jóban, mindezt a finálé mozdulataiból gondolják. Azt írják, gyanús, hogy Réka nem posztolt a finálé napján Andreijel.

Rubint Réka és Andrei Mangra cáfolja, hogy rosszban lennének, hiszen attól függetlenül, hogy nem posztolnak, nem azt jelenti, hogy már nem is jó a kapcsolatuk. Lapunk megkereste a fitneszedzőt és a táncost, reagáljanak az őket ért vádakra.

– Imádjuk egymást. Nagyon jó a kapcsolatunk továbbra is. Neki a munka, a tánc az élete. Andreinek jött egy lehetőség az életében, emiatt sajnos a közös munkát nem tudjuk folytatni, de nagyon megszerettem őt – mesélte Réka, majd hozzátette, életre szóló barátság köttetett közöttük, emiatt is ajánlotta fel Andreinek a közös projektet, ami végül nem jöhet össze.

– Egy bálon táncolni, vagy hetente egy-két órát itt gyakorolni nem ugyanaz, mint amikor a profizmusodat nagyon komolyan véve foglalkoztatnak téged. 

Tiszta szívemből kívánom neki, hogy azt csinálhassa, amit szeret.

Rubint Réka elmondása szerint az emberek nagyon sok dolgot túlgondolnak és mást látnak bele, mint ami valójában történik, minden egyes mozdulatot ki tudnak forgatni.

– Az a baj, hogy az emberek sokszor nem látnak tisztán. Gondolnak valamit és mindenfajta konkrétum nélkül ítélkeznek. Nem posztoltuk tele az Instagramot, és egyből arra gondolnak, hogy nem vagyunk jóban. 

Egyáltalán nincs ilyenről szó, nagyon szeretjük és tiszteljük egymást

 – nevetett Réka.

Megkerestük Andrei Mangra táncost is, aki ugyanazon az állásponton van, mint Rubint Réka, ő is úgy gondolja, az emberek forgatják ki ezt a történetet, ugyanis ez mind abból indult, hogy nem posztoltak annyi közös képet, mint a műsor elején.

Nagyon őszinte leszek. Jóban voltunk a legelejétől és ez ma is így van. Réka mindent lesztorizik. Nagyon jól teszi, hogy minden nap felrak tíz bejegyzést, gondolom ezért is szeretik és követik az emberek. De ez az ő brandje, az Alakreform és ez szuper. Én pont az ellentettje vagyok, én kényszerből posztolok, mert muszáj, vagy ha tényleg van valami, amire nagyon büszke vagyok, vagy meg szeretnék megosztani valamit az emberekkel – tette hozzá Andrei.

– Amikor kiestünk, négy hét szünetet kaptam, mert tüdőgyulladásom lett. Ekkor nem találkoztunk, nem posztoltunk, előtte pedig minden nap. 

Ezért érthették félre ezt az egészet, de a mi barátságunk ugyanolyan.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek