Meghívó

Károly király meglepő gesztust tett Harry herceg és Meghan Markle felé

Z.A.

Létrehozva: 2022.12.21.

A botrányos dokumentumfilm ellenére Károly még mindig bízik a legjobbakban.

A december 15-én befejeződött dokumentumfilm-sorozat több olyan királyi leleplezésbe is beleásta magát, amelyekben állítólag Őfelsége és fia, Vilmos herceg sem maradtak észrevétlenül - számol be róla a Mirror. A sorozatban látott megrázó jelenetekből sok néző arra következtetett, hogy Sussexék számára nincs visszaút a királyi életbe.

A Telegraph értesülései azonban más képet festenek: a lap azt állítja, hogy Károly király meghívót küld Harrynek és Meghannak a jövő május 6-i koronázásra. 

A család minden tagját szívesen látják.

 - árulta el egy forrás.

III. Károly király beszédet mond
Fotó: AFP

A király még a Sussexeket is megemlíti első karácsonyi beszédében, amelyet a Netflix doku-sorozatának első epizódjainak december 8-i sugárzása után vettek fel. Károly király egyébként többször is említésre került a sorozatban, miután Harry azzal vádolta meg, hogy hazudott a királynővel 2020 januárjában tartott feszült "Megxit" válságtanácskozáson.

Harry herceg, Vilmos herceg, II. Erzsébet temetés, AFP
Fotó: AFP

Vilmos egyik barátja azt mondta a Timesnak: 

Nem hiszem, hogy sok minden meglepett volna bárkit is. Elég nyilvánvaló volt, hogy a dolgok már egy ideje nagyon feszültek. Szomorúsággal tölt el, hogy jelenleg hol tartanak a dolgok a bátyjával.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek