Család

Hat év után újra találkozott az anyukájával Singh Viki

Létrehozva: 2022.12.25.

A gyönyörű énekesnőnek az utóbbi hetekben voltak nehezebb pillanatai, amikor észrevétlenül befészkelte magát a gondolat a fejébe: magányosan tölti majd a karácsonyt. Édesanyja azonban minden félelmét eloszlatta, amikor bejelentette, hogy hat év után hazaköltözik Magyarországra.

Singh Viki kifejezetten szereti ezt az időszakot, a karácsonyi műsora alatt ő maga is szemtanúja annak, mennyivel kedvesebbek és figyelmesebbek azok, akikkel találkozik. Ennek köszönhetően izgalmas időszakot él át, az év utolsó hónapjában – a karácsony kivételével - a naptára tele van felkérésekkel, azonban nem ez az egyetlen, ami boldogsággal tölti el.

Az énekesnő mögött egy érzelmileg nehezebb időszak van, mivel sokáig abban a hiszemben volt, hogy egyedül tölti majd a karácsonyt. 

– Idén üresen maradt a 24-25-e a naptáramban, de azt mondhatom, szerencsére nincs fellépésem, mert, ha hívnának, arra úgysem mondanék nemet, pedig én is megérdemlem a pihenést. Mivel nincs párkapcsolat az életemben, semmi különöset nem terveztem az ünnepekre

 – kezdte a Borsnak Viki


Karácsonyt az emberek többsége izgatottan várja, ám sajnos szép számmal vannak, akiken ilyenkor eluralkodik a magány nyomasztó érzése. 

– Azért vagyok most jobban, mert hazajött édesanyám Amerikából. Ez már önmagában egy csodálatos dolog. Ha a szüleid melletted vannak, akkor nem érzed magad olyan nyomorult földönfutónak a világban. Nem érzem azt, hogy bármilyen módon sürgetnék egy párkapcsolatot és nem vágyom arra, hogy tartozzak valakihez, mert nem vagyok egyedül. Olyan felszabadító érzés, amikor közel van a család

 – mondta boldogan az énekesnő, aki éveken át nem ölelhette át édesanyját.

– Hat éve találkoztam utoljára anyukámmal. Pont abban az időszakban élt kint, ameddig volt párkapcsolatom. Fura, mert az utazása előtt elindult bennem a gondolat, hogy olyan magányosnak érzem magam és volt is egy picit depresszívebb, visszavonulós időszakom, de ebből kirántott az, hogy anyukám itthon van és közös anya-lánya programokat csinálunk, ami nekem most mindennél értékesebb! 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek