GYÁSZ

A legidősebb Zámbóért aggódik most a család: „Gyuri nagyon rosszul viselte édesanyja elvesztését, így most mindannyian érte imádkozunk”

Bors

Létrehozva: 2022.12.02.

Zámbó Jimmy édesanyjának halálhíre még úgy is váratlanul érte a családtagokat, hogy Anna néni 96 éves volt. Az asszony, bár sokat betegeskedett az utóbbi években, a halála előtti napokban jobban érezte magát. Talán csak ő maga sejtette, hogy közeleg az idő, amikor újra együtt lehet szeretett férjével és a fiával, akit 21 éve veszített el.

Anna néni unokája, az édesapja nyomdokain járó Zámbó Krisztián csütörtök délelőtt is kereste a szavakat, hiszen pár napja még telefonon beszélt nagymamájával, és kedvesével arra készültek, hogy meg is látogatják őt zuglói otthonában, ahol gyermekei féltő gondoskodásában élt.

Fotó: Bors

 

„Úgy volt volt, hogy csütörtökön találkozunk...”

 

Tudtuk, hogy közeleg a nap, amikor el kell engedjük a kezét, azt, amivel ő egész életében féltőn terelgetett bennünket, de nap-nap után reménykedtünk benne, hogy a Jóisten ad még nekünk időt. Amikor utoljára beszéltünk, úgy is éreztem, hogy korai lenne még búcsúzni. A korához és a körülményekhez képest jól érezte magát. Bár a hangja gyengécske volt, de úgy vágott az esze, mint a borotva. Most visszagondolva veszem csak észre, hogy ő akkor elköszönt tőlem. Folyamatosan azt mondogatta, hogy vigyázzak magamra és Zsuzsikára és Isten kegyelmét kérte ránk. Azt kérte, hogy mindig fogjuk egymás kezét, én pedig megígértem neki. 

Úgy tettük le a telefont, hogy pár nap múlva találkozunk, de…

 – kezdte lapunknak az énekes, aki azt is elárulta, hol kísérik majd utolsó útjára Anna nénit.

 

Férje mellett helyezik örök nyugalomra

Sokan felteszik most a kérdést, hogy "mamájom" vajon apu mellett nyugszik-e majd. Nos, azt egyelőre nem szeretném elmondani, hogy pontosan hol búcsúzunk majd el tőle, mert a családdal közösen döntjük el, hogy nyilvános lesz-e temetése, de annyit mondhatok, hogy nem Csepelen kísérjük utolsó útjára. A férje mellett szeretett volna örök békére lelni és természetesen teljesítjük az akaratát. Mariettával már beszéltünk erről pár szót és azt kérte, hogy énekeljem majd el azt a dalt, amit aputól a legjobban szeretett. Ez pedig a „Nézz le rám, ó Istenem" – árulta el Krisztián a Borsnak.

Fotó: Instagram

 

Tőle kapták a hitüket


Az énekes arról is mesélt, mi az, amiért élete végéig hálás lesz a nagymamájának

Ő egy csodálatos asszony volt, aki éppen a nagyon erős Istenhitével volt képes egymaga összetartani az egész családunkat. Amellett, hogy mélyen hívő volt, szerette és ismerte a modern világot és fantasztikus beszélgetéseink voltak, hiszen mindenhez hozzá tudott szólni. Még élete utolsó éveiben is öröm volt figyelni rá. 

Én is és a családunk minden tagja, tőle kaptuk a hitünket és ezért amíg élek, hálás leszek neki 

– mondta Zámbó Krisztián


A legidősebb Zámbóért aggódik most a család

Zámbó György teljesen összeomlott, miután testvérei elárulták neki, hogy édesanyjuk elment. A legidősebb Zámbó fivér először 2020-ban kapott agyvérzést, de abból szerencsésen felépült. György idén márciusban másodszor is átesett egy agyvérzésen és az állapota azóta nem javul. Zámbó Krisztián és a család többi tagja most a gyász mellett érte is aggódnak.

Nagyon sokat tanakodtunk, hogyan mondjuk el Öcsinek, hogy a mama elment. Sajnos ő nagyon rossz állapotban van, de lehetetlen volt előtte titokban tartani a tragédia hírét, hiszen pillanatok alatt lett tele az internet. Gyuri nagyon rosszul viselte édesanyja elvesztését, így most mindannyian azért imádkozunk, hogy vele ne legyen semmi baj – mondta lapunknak Krisztián.

 

Fotó: YouTube

Mindenki imádta a mamát 

 

Zámbó Adrián családtagjaira támaszkodik a gyászban és ő is támaszként áll testvére, nagybátyjai és nagynénje mellett.

Való igaz, hogy a koronavírus miatt rég láttam őt, de nem mertem kockáztatni. Pótolhatatlan veszteség érte most a családot, annak ellenére, hogy nagyon szép kort ért meg a mama, ráadásul szellemileg kifogástalan állapotban volt. Viccelődtünk is vele rendszeresen, hogy még mennyire fiatal. Mindenki imádta a mamát, az egész család odáig volt érte. 

Most egymásra támaszkodunk, egyebet nem tehetünk 

– mondta szomorúan Jimmy legkisebb fia a nagymamájáról. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek