Gyász

Kiderült: Nem fia mellé temetik Jimmy édesanyját

Bors

Létrehozva: 2022.12.01.

Zámbó Krisztián a Borsnak árult el részleteket imádott nagymamája temetésével kapcsolatban.

Zámbó Anna néni

Zámbó Krisztiánt teljesen összetörte nagymamája halálhíre. Az énekes ugyan tisztában volt vele, hogy közel lehet az idő, amikor neki és családjának el kell engedniük a 96 éves asszony kezét, de mindannyian abban reménykedtek, hogy van még egy kis idejük együtt. Anna néni unokája most a Borsnak idézte fel utolsó beszélgetésüket. 

Anna néni 96 éves korában hunyt el  Fotó: Bors

– Három, talán négy nappal ezelőtt hívtam őt fel, és csak most kezdem megérteni, hogy mit is jelentettek az utolsó, hozzám intézett szavai.

 Tulajdonképpen elbúcsúzott, de én akkor elhessegettem ezt a gondolatot és megígértem neki, hogy a napokban meglátogatjuk őt Zsuzsikával. 

Éppen mára terveztük, hogy felugrunk... Szerdán éppen aludtam, amikor a kedvesem felébresztett, és elmondta, hogy a mamájom nincs többé. Nem hittem el, és tulajdonképpen még most sem... – kezdte elcsukló hangon Krisztián, aki elárulta, nem Zámbó Jimmy mellett lel majd örök nyugalomra imádott nagymamája. 

– Tudom, sokan felteszik most a kérdést, hogy "mamájom" vajon apu mellett nyugszik-e majd. Nos, azt egyelőre nem szeretném elmondani, hogy pontosan hol búcsúzunk majd el tőle, mert a családdal közösen döntjük majd el, hogy nyilvános lesz-e temetése, de annyit mondhatok, hogy nem Csepelen lesz a nyughelye. A férje mellett szeretett volna örök békére lelni, és természetesen a család teljesíti az akaratát. Mariettával már beszéltünk erről pár szót, és azt kérte, hogy énekeljem majd el azt a dalt, amit aputól a legjobban szeretett. Ez pedig a Nézz le rám, ó Istenem – árulta el Krisztián a Borsnak. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek