Vonzalom

Gáspár Bea fiatal színészért van oda, Győző felkötheti a gatyáját

Címkék
Gáspár Bea

Létrehozva: 2022.12.06.

Folytatódik a Hal a tortán: balhé, hiszti, ábrándozás, kacagás - minden lesz, amire egy hideg téli estén szükség lehet a tévé előtt. Gáspár Bea egy jóképű férfit kapott a mikulástól.

Folytatódik a Hal a tortán, kedden este sem fognak unatkozni a nézők. Ezúttal Kiss Ernő Zsolt fogadja a műsortársait. Az erdélyi színészt felesége, Nyári Darinka segítette a konyhában. Azonban nem csak a párja próbálta lesni a vendéglátó minden kívánságát a nagy vacsora előtt, hanem maga Gáspár Bea is. A Hal a tortán háziasszonya a kisboltban szinte elvesztette az eszét, amikor a jóképű színész belépett az ajtón. Azt mondta, a férfi megérne egy tányértörést, hozzátette, emiatt már biztos az lesz otthon.

Gáspár Bea
Fotó: Bors

Alekosz hozta a szokásosat

Horváth Éva, Bíró Ica és Nagy Noémi már az autóban sem értették, Nagy Alekosz miért kötözködik velük. A vacsoránál pedig elszabadult a pokol. Horváth Éva megkérdezte a celebet, mi lenne, ha egyszer az életben lenne egy normális érve, és nem csak a kákán is a csomót keresné. Nagy Noémi úgy fogalmazott, nem tudja eldönteni, hogy ez egy felvett dolog Alekosz részéről vagy a botrányceleb egyszerűen nem százas. Este kiderül, és az is, hogy milyen erdélyi és szerb falatok kerülnek az asztalra. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek