finálé

Válságban van a TV2 két sztárjának kapcsolata, milliókat veszíthetnek

Létrehozva: 2022.11.17.

Óriásit kockáztat a reality finisében a versenyző páros, hiszen elveszíthetik az egész játékot, ezzel együtt a nyereményt is, ha szakítanak.

A Karib-térségben forgó Money or Love játékában a héten pénteken elérkezünk a fináléhoz, ahol óriási a tét: tízmillió forint. Kitty és Aidan kapcsolata azonban úgy tűnik, kissé elfáradt, pedig ők voltak az első igazán komolyan vehető páros a játékban. A nemrégiben történt összeköltözésnél jelent meg először Kitty körül a feszültség, melyet nem tudott kellőképpen tisztázni a fiúval. Azonban a versenyben lévő párosok még mindig esélyesek a 10 millió forint nyereményre. Nézzük, kikre lehet majd szavazni a végső küzdelemben.

Kitty és Aidan

 

Kitty és párja, Aidan vonzalma szinte a játék elejétől érezhető volt a levegőben. Ha csak tehették, egymás karjaiban találták egymást, azonban valami történt Petrával, amikor a két csapat, a fiúk és a lányok között eltűnt a fal. Mintha összezavarodott volna Aidan-t illetően. Kitty a célegyenesben most inkább haverként gondol a fiúra, mint párjaként, azonban Aidan nem így érez Kitty iránt. 

Már sokat fantáziáltam arról, hogy milyen lesz vele együtt a való életben. Nagyon szeretném ezt a kapcsolatot tovább vinni, amikor a játéknak vége van

– nyilatkozta a fiú korábban. 

Kitty és Aidan párosa készül elvinni a fődíjat Fotó: tv2

Petra és Bazsi

Petra és Bazsi kapcsolata nagyon lassan, folyamatosan indult el, és vált komoly szövetséggé. A lány kezdeményezése után Bazsi végre eldöntötte, hogy viszonozni fogja a zumba-oktató közeledését. Azóta együtt vannak, a játékot is együtt kívánják végig vinni. 

Bazsi és Petra között szerelem alakult ki Fotó: Tv2

Ági és Bence

Az ő párosuk nem olyan régi, hiszen Bence később költözött be a dominikai villába. Együtt szeretnék megnyerni a játékot, mindketten a ragaszkodnak a másikhoz, ki tudja, ez lesz-e a nyerő taktika? 

Az utolsó adást pénteken a SuperTv2-n 22:00-kezdettel láthatod, előtte pedig egy összefoglalóval hangolódhatsz 21:00-tól a csatornán.

 

 

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után