Siker

Munkakapcsolatból barátság – Óriási sikerrel dübörög a Melody Maker

S.M.

Létrehozva: 2022.11.19.

Módosítva: 2022.11.19.

A Melody Maker zenekar fél évvel ezelőtt lépett először színpadra, azóta pedig a közönség nagy kedvenceivé váltak. Bebe, Julian és Bedhy a szakma által régóta ismerik egymást, azonban a közös munka még közelebb hozta őket, ma már a munkakapcsolatból barátság alakult ki közöttük.

Melody Maker néven új formációt, egy show-koncert zenekart alapítottak a népszerű zenészek. Bebe, a Back II Black , Bedhy, a Bestiák és Julian, a ShyGys egykori tagjai éneklik az ismert magyar és külföldi dalokat egyvelegként előadva, szünet nélkül biztosítva a szakadatlan bulihangulatot. A zenekar megalapításának ötlete egy éve vetődött fel a tagokban, közel féléves próbafolyamat után, a nyár elején már színpadon álltak, azóta több koncerten vannak túl, és ahogy várták, a siker sem maradt el. A produkció egyedülállónak számít Magyarországon, hiszen a dalok medley formában, azaz mix/egyvelegként szólalnak meg a bulik alkalmával.

A zenei repertoár dramaturgiai kiegészítőjeként, nagy hangsúlyt kap a színpad látványvilága is. A zenekar mögött felállított LED falon megjelenített animáció a showműsor fontos eleme, a dalok mondanivalójához, a színpadi koreográfiához illeszkedik minden mozzanata. A showműsor meghatározó eleme az egyedi tervezésű öltözet is, amelyet Már Róbert divattervező álmodott színpadra.

A csapat bár a jól ismert slágereket viszi színpadra, de már dolgoznak a saját dalokon is, amelyet mielőtt szeretnének a közönségnek bemutatni. A Borsnak a három énekes mesélt a közös munkáról és a megalakulásukról.

Új produkciójukkal az egész országot járják. Fotó: Nemes Róbert

Bebe: Igazi örömzenélést jelent számunkra

A zenekar tagjaival régóta ismerjük egymást, ez meglehetősen megkönnyíti a közös munkát. Mindenki nevében elmondhatom, a Melody Maker egy igazi örömzenélést jelent számunkra. Egy évvel ezelőtt kezdtünk el próbálni, azóta túl vagyunk néhány bulin, és hála Istennek egyre nagyobb utánunk az érdeklődés – kezdte Bebe. – A műsorunk nagyon tartalmas, a 1,5-2 órás bulik alkalmával 60-70 dal csendül fel, mindezt megfűszerezve egy színházi látvánnyal. A memóriánknak megterhelő, de imádjuk, az évek, a rutin és az egésznek a szeretete viszi előre a csapatot. Eddig minden egyes koncertről úgy jöttünk le, hogy rácsodálkoztunk a végére, úgy repül az idő – mesélte az énekes, aki a jövő évi tervekbe is beavatta lapunkat. – December 31-ig folyamatosan játszunk, utána picit leállunk, ez idő alatt kisebb fejlesztéseket hajtunk végre úgy a műsorban, mint a látványt illetően. Igyekszünk mindig nagyobbat durrantani, mint az előző évben – fűzte hozzá.

Bedhy: Baráti viszonyban vagyunk

Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a Melody Makerről, minden zenész álma egy ilyen csapatban dolgozni. A zenész szakmában jeleskedő emberek jöttek össze. Nagy közöttünk az összetartás és a két fiúval, Bebével és Juliannel tökéletesen kiegészítjük egymást. Imádunk együtt zenélni, hosszú évek óta tartó baráti viszony van a zenekar tagjai között – kezdte Bedhy. – Így hárman hitelesen tudjuk előadni a dalokat, amiket úgy válogattunk össze, hogy minden korosztály találjon kedvére valót. Nekem van egy 20 és egy közel 18 éves fiam, ők kedvelik és ismerik a régi előadókat, de a mai kedvenceikkel is találkozhatnak a koncertünkön – fűzte hozzá, majd kitért a közös munkára is. – Imádunk együtt dolgozni, a próbafolyamatok minden percét élvezzük, ilyenkor sokat sztorizgatunk, viccelődünk. Hasonlóak vagyunk, mindhárman nagyon élünk a színpadon, és ha az érzelmi vonatkozást nézzük, mindnyájan érzékenyek vagyunk, szerencsés „találkozás” a miénk – mondta mosolyogva érdeklődésünkre.

Melody Maker
Régóta ismerik egymást, ami nagyban segíti a közös munkát. Fotó: Nemes Róbert

Julian: Hálás vagyok, hogy összehozott minket a sors

– Hálás vagyok, hogy összehozott minket a sors. Különböző karakterek vagyunk, de a kezdetektől fogva ráéreztünk egymásra. Nagy nevek és egyéniségek jöttek össze ebben a produkcióban – kezdte Gajdos Attila Julian. – Egyébként engem Bedhy keresett meg, mesélt a formációról, ahova pont egy olyan karakterre volt szükség, mint amilyen én vagyok. Nem volt kérdés számomra, hogy én is csatlakozom a csapathoz – fűzte hozzá.

– Külön öröm, hogy kiváló zenésztársakkal állhatunk egy színpadon, úgymint az egykori Back II Black tagok, Glatz Gábor – aki a Melody Maker zenekarvezetője – és Kató Zoltán szaxofonos. A csapatot erősíti Jülek Tamás, Vermes Gábor és Nyemcsók Bence is. Szóval fantasztikus a zenekar – mesélte Attila.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek