Anyaság

Drámai vallomás: Nem akárkiknek táncol szombaton Berki Mazsi

Létrehozva: 2022.10.22.

A fiatal édesanya szombaton ismét parkettre lép a Dancing with the Stars adásában, hogy táncával az édesanyák előtt tisztelegjen.

Berki Mazsi a szombati Dancing with the Starsban az anyaság nehéz és mégis örömökkel teli feladatát szeretné kifejezni táncmozdulataival .

Azért választottam az anyaság kifejezését a táncban, mert ez az az érzés, ami minden eddigi érzést felülmúlt az életemben. Emma számomra a minden. Azonban ebben a táncban nem a saját anyaságomat szeretném eltáncolni. Ez minden anya tánca lesz. Az anyaság a legszebb, ugyanakkor a legnehezebb feladat a világon. A tiszteletemet szeretném bemutatni ezzel a tánccal minden anya iránt

 – magyarázta választásának okát Mazsi.

Bonyhádi Ferenccel már nagyon jól összeszoktak, bár az elején igazi kihívás volt bárkit fizikailag közel engednie magához pláne nem egy idegen férfit.

Feri nagyon sokat segített ebben is, hogy a lehető legönkifejezőbb módon mutathassam be mindannyiunk anyaságát a mozdulatokon keresztül. Az anyaságról három szó jut az eszembe: önátadás, táplálás, szerelem és az, hogy az anyák őrzik a világot – csillogótekintettel a fiatal anyuka.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek