Dráma

Állapotáról vallott TNT Inti, élete végéig kezelésre szorul majd

Létrehozva: 2022.09.22.

A zenésznek több fellépést is le kellett mondania rosszabbodó szívproblémái miatt. Szerencsére most már jobban van, sajnos azonban immár élete végéig kezelésre szorul.

Forrás: TV2

A TNT zenészének, Intinek nemrégiben újult ki gyermekkori szívbetegsége, így napokig a Honvédkórházban kezelték. Szerelme, Sáfrány Emese unszolására fordult orvoshoz, és milyen jól tette! Sokkolták a szívét, ennek és a gyógyszereknek köszönhetően jobban van, elhagyhatta a kórházat, azonban alkoholt innentől nem fogyaszthat, valamint naponta 1,5 liternél több folyadékot nem vihet be a szervezetébe, nehogy túlterhelje a szervezetét – mesélte a napokban a Borsnak. Ezen felül élete végéig kezelésre szorul. Ez utóbbiról már a Mokka vendégeként mesélt.

 

Igazából most annyi gyógyszert szedek, hogy tök jól vagyok! 

– kezdte Inti. 

– Összeszámoltam: reggel nyolcat szedek, délben négyet, este ötöt. Nem tudom, hogy ez csökken-e, az mondják, ezeket így szednem kell sokáig, meg életem végéig kell biztosan gyógyszereket szednem – magyarázta. Hozzátette: jelenleg még nem érzi a helyzet hátrányait, leszámítva a vízkolátozást, korábban ugyanis egyben lehúzott egy fél literes vizet, most pedig gyümölccsel, levessel, mindennel együtt másfél liter folyadékot vihet be egész nap.

– Két hétig voltam bent kórházban, de még megyek be kontrollra, plusz lesz még egy-két beavatkozás valószínűleg. A szívritmuszavart visszaállították sokkolással, de bármikor visszajöhet. Lehet, hogy csinálnak olyat, hogy kiégetik azokat az izmokat katéteres műtéttel, amik okozzák a szívritmuszavart, és utána beültetnek egy pacemaker-jellegű dolgot, ami modern, mert defibrillátor is van benne – részletezte, mi vár még rá.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek