Gyermek

Komoly döntést hozott a magyar énekesnő, ezért nem mer babát vállalni

Bors

2022. augusztus 5. péntek 09:00

A gyönyörű énekesnő és esélyegyenlőségi aktivista bizonytalan benne, hogy egyszer édesanya lesz-e. Most a Borsnak őszintén elmondta, miért félne babát vállalni.

Agárdi Szilvi születése óta látássérült. Bal szemének teljes vaksága mellett a jobbon volt 9 százalék látásmaradványa, de 2021 tavaszán négy nap alatt azt is elvesztette. Ennek ellenére igyekszik teljes életet élni: modellkedik és énekel, teljesen vakon a szelfizés rejtelmeit is kitanulta, a konyhában otthonosan mozog, sőt pár hónapja a szerelem is újra rátalált. Alighanem pont emiatt, de egyre többen teszik fel mostanában a kérdést neki: szeretne-e majd egyszer anyuka lenni? 

„Az egész családom mellettem állna”

– Anyának lenni óriási felelősség. Ha bele­gondolok, olyan labilis a világunk, nem mernék gyerekeket vállalni ebben a bizonytalan létben. De persze, tudom: az egész családom mellettem állna egy ilyen szituációban, úgy, ahogyan a jövendőbeli apuka is. Gergővel is beszéltünk már erről, de még fiatal a kapcsolatunk, és mi is fiatalok vagyunk a családalapításhoz. Félnék, hogy nem látom, mit csinál, azt mondják, a gyereknevelés egyébként is egy vakrepülés – ütötte el Szilvi az élét végül a kérdésnek, ahogyan szokta viccesen. Ugyanakkor nagyon vallásos, ezért úgy van vele, ha Isten úgy akarja, egyszer ő is édesanya lesz.

Fotó: Facebook

„Nem lenne fair”

Egy megfakult emlék is eszébe jutott Szilvinek: anyukája szomorúan említette, hogy míg más anyákra visszamosolygott a gyermekük, amikor összetalálkozott a tekintetük, velük nem így történt. Gergővel is szót ejtettek a gyerekvállalás nehézségei­ről, és a fiatal fiú, úgy tűnik, igen érett hozzáállást tanúsít.

– Úgy érzem, nem lenne fair, hogy éppen az anya nem láthatja a baba kis arcocskáját, ahogy változik, ahogy rámosolyog, az első lépéseket. 

Igazságtalannak érezném ezt a dolgot – emlékszik vissza az énekesnő egy korábbi beszélgetésükre párjával, de hozzátette azt is, hogy ugyanakkor személyesen is több családot ismer, ahol vakon vállaltak gyermeket, és jól vannak.

„Beszéltünk a közös jövőnkről”

– A vaksághoz is hozzá lehet szokni! – terelte egy kicsit ezzel más irányba a beszélgetést, és kiemelte: semmiképpen nem szeretne panaszkodni, hiszen érzi az emberek szeretetét magán. S noha saját magával is nagy küzdelmeken megy keresztül, Szilvi mégis teljes életet él szerelmével, Gergővel. 

– Rengeteget beszélgetünk, ez a mi mindennapjaink része, és igen, már szóba került a közös jövőnk is. Még a szüleimmel élek, de sokat vagyunk együtt Gergőkével, és nagyon jól kijövünk. Szokták kérdezni, hogy tudom-e, milyen helyes pasi. És igen, tudom! – nevetett szerelmesen Szilvi. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A Szabadság hídról ugrott a Dunába egy fiatal férfi

origo.hu

Egereit simogatta és nyalogatta egy férfi a 4-es 6-os villamoson - videó

metropol.hu

Újabb pletyka kering Károly herceg körül

vg.hu

Lehet, hogy csak 70 évesen megyünk nyugdíjba?

ripost.hu

Sziget Fesztivál: Ki a legdögösebb magyar híresség?

vg.hu

Csődben van Ukrajna a hitelminősítők szerint

borsonline.hu

15-ször robbant a kéj, mielőtt a szülők rájöttek, hogy diákjával szexel a tanársegéd

mindmegette.hu

Kívül ropogós, belül omlós: így lesz tökéletes a sült csirkecomb!

borsonline.hu

Zsidró Tamás: Ettől a szerelemtől újra tinédzsernek érzem magam

life.hu

Scitec Muscle Beach: Egy fesztivál, amit körbeleng a kitartás és az erő (x)

borsonline.hu

Ismét megtörtént a tragédia, fiatal pár fulladt a tóba

További cikkek

Életút

Balázs Klári: Büszke hetvenes vagyok!

Gyilkosság

Fellebbezett VV Fanni feltételezett gyilkosa, még egy évig reménykedhet, hogy szabadul