Balhé

Kibékíthetetlen ellentét alakult ki a népszerű magyar együttes tagjai között

Létrehozva: 2022.07.21.

Tereh István, az Első Emelet egyik alapító tagja közleményben határolódik el a volt kollégáitól, ő ugyanis nem lesz ott a népszerű zenekar decemberi jubileumi koncertjén.

Hamarosan jubileumi koncertet ad az ország egyik legsikeresebb fiúcsapata, az Első Emelet. A közelgő eseményt azonban nem várja mindenki egyforma lelkesedéssel, van a csapatban egy tag, aki látni sem akarja a többieket. 

Első Emelet

A program hivatalos beharangozója szerint a Papp László Budapest Arénában a december 28-i Születésnapi Nagykoncerten a régi tagok közül Patkó Béla Kiki, Berkes Gábor, Szentmihályi Gábor Michel, Bogdán Csaba és Kisszabó Gábor lépnek színpadra. 

Első Emelet
A csapat a mai napig koncertezik

Az MTI viszont július másodikán kiadott egy friss hírt a buliról, melyben azt írják, hogy: ”A 2 az egyben című koncert különlegessége, hogy az Első Emelet több mint három évtized után fog zenélni a klasszikus felállásában, vagyis együtt lesz a színpadon Kiki (ének), Berkes Gábor (billentyűs hangszerek), Bogdán Csaba (gitár), Kisszabó Gábor (basszusgitár) és Szentmihályi Gábor (dob), Tereh István (menedzser, vokál, ütőhangszerek) – közölték a szervezők az MTI-vel.”

Csakhogy Terehnek egészen más véleménye van a dologról, ő ugyanis nem lesz ott a nagyszabású bulin. A zenész július huszadikán erről egy komoly hangvételű közleményt adott ki. 

Tereh István
Fotó: Tereh István/Facebook

”KÖZLEMÉNY 

Tisztelt Sajtómunkatársak, Szervezők és Érdeklődők! A médiában téves hírek jelentek meg személyemről, egy év végére tervezett Első Emelet koncert kapcsán. Ezúton tájékoztatok mindenkit, hogy a zenekaron belül kialakult kibékíthetetlen ellentét miatt, azon a rendezvényen semmilyen formában nem veszek részt, azzal közösséget nem vállalok. Ezért arra kérem Önöket, hogy információkért, tájékoztatásért ne engem keressenek! Köszönöm megértésüket! Tereh István, az Első Emelet együttes egyik alapító tagja.” 

Hogy pontosan mi történt a tagok között, arról nem szól a fáma, reméljük hamarosan az is kiderül, hogy miért nem hajlandók egy színpadon állni az egykoron, évtizedekig legjobb barátként együttműködő zenészek. 
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek