Csontok

Nyaralásán sem hagyták nyugodni a halott lelkek Kiss Katót, mégsem vonul vissza

Bors

2022. június 22. szerda 03:00

Kiss Kató Horvátországba utazott kedvesével, hogy kipihenje az utóbbi időszakban őt ért támadások okozta stresszt. De a halott lelkek ott sem hagytak neki szünetet. A léleklátó koponyacsontokba botlott a tengerparton. A rendőrség nyomozást indított.

Forrás: LifeTV

Kiss Kató nevét mostantól nem csak a magyar rendőrök, de a horvát kollégák is jegyzik, hiszen a halottlátó emberi maradványokat talált nyaralása közben. A spiritiszta azonnal felkereste a magyar konzulátust, akik értesítették a helyi hatóságokat. Kató izgatottan mesélte el lapunknak, mi is történt pontosan a Rovinj melletti kempingben. 

Fotó: Bors

– Az az igazság, hogy a kedvesemmel éppen azért utaztunk a Horvát tengerpartra, hogy magunk mögött hagyjuk egy kicsit a nehézségeket. A Berki ügy óta rengeteg támadásnak voltam kitéve, még feljelentést is kellett tennem az ügyben, sőt kórházba is kerültem, miután stroke-ot kaptam. Szóval csak távol akartam lenni kicsit a nehézségektől és a holt lelkektől, de ez nem igazán jött össze, mármint ez utóbbi – kezdte a Borsnak Kiss Kató, aki alig akart hinni a szemének, amikor a tengerparton megpillantotta a koponyacsontokat.

Fotó: Markovics Gábor

 Aznap reggel valamiért nem a rendes úton indultam el a partra. Közben feltettem magamban a kérdést, hogy vajon van-e még nekem dolgom a holt lelkekkel. Valami erő húzott a kőfal felé, amiről végül leugrottam és amint lenéztem, megpillantottam a két koponyacsontot. Azonnal éreztem, hogy egy fiatal, 20-30 év közötti férfi maradványaira bukkantam. A lélek azt sugallta, hogy erőszakos halált halt és azt is éreztem, hogy csak néhány éve történt a gyilkosság – magyarázta a léleklátó, aki gondolkodás nélkül cselekedett.

Fotó: Bors

– Felhívtam a magyar konzulátust, akik azonnal értesítették a horvát rendőröket, akik hamar meg is érkeztek. Telefonon keresztül tolmácsolt köztünk a konzulátus munkatársa. Egy nyomozónő felvette a vallomásom és miután megtudta, hogy médium vagyok, arra kért, hogy mondjam el, mit érzek a maradványokkal kapcsolatban, majd elkérte az elérhetőségeimet, hogy a későbbiekben felkereshessen az üggyel kapcsolatban – zárta Kató a krimibe illő történetet, majd hozzátette, a csontok felbukkanását egyértelmű jelnek veszi, vagyis a jövőben is folytatja a munkáját, továbbra is segít majd azoknak, akik hozzá fordulnak. 

Fotó: Bors
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt a legújabb vírus Kínában: már több tucat súlyos beteg

borsonline.hu

Ennek a két terméknek az ára hamarosan az egekbe szökik

borsonline.hu

Újabb drágulás: két termék ára is az egekbe szökhet hamarosan

vg.hu

Az új ekhós szabályok még a katánál is kedvezőbbek lehetnek

mindmegette.hu

Bekeményít a Haribo: ugyanannyiért kevesebb gumimaci lesz a zacskókban

magyarnemzet.hu

Lefejelte és kirúgta meztelen barátnőjét a hotelből a legendás futballista

mindmegette.hu

9 palacsinta, amit ki kell próbálnod, ha unod a klasszik kakaóst

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Janklovics Péter

borsonline.hu

Egy emberért még küzdenek - sokkoló helyszíni fotók a budapesti buszbalesetről

borsonline.hu

Súlyos következménye lett Szabó Zsófi és Shane Tusup balhés szakításának

life.hu

Monogám kapcsolatban, fogamzásgátlás mellett is lehet hüvelyfertőzésed

További cikkek

FLÖRT

Gáspár Zsolti férjes asszonynak csapta a szelet

Elhivatottság

A Dancing with the Stars kisembere: Akkor is mi leszünk a legnagyobbak!