Szélütés

Le kellett állítani a koncertet, rohammentővel vitték kórházba a zenészt

Létrehozva: 2022.06.29.

A 5 Seconds of Summer 45 percnél volt a vasárnap esti koncertjükben, amikor dobosukat, Ashton Irwint kórházba kellett szállítani.

A zenekar közleménye szerint a 27 éves Irwin agyvérzésszerű tüneteket tapasztalt, amelyeket a hőség okozott zenélés közben. 

A tegnap esti műsor korán véget ért egy egészségügyi incidens miatt. A tüneteket tapasztalva Ashtont a helyi kórházba szállították vizsgálatokra és orvosi felülvizsgálatraírta ki a zenekar a 24 óráig elérhető Instagram sztorijukban.

Szerencsére és ami a legfontosabb, jobban érzi magát, és nagyon gyorsan gyógyul. Elnézést kérünk minden jelenlévő rajongótól, amiért a műsor ilyen korán véget ért. Az új időpont július 26-a lesz. Nagyon sajnáljuk, hogy kellemetlenségeket okozunk a terveitekben, de megígérjük, hogy azoknak, akik még bírják, bemutatjuk életük műsorát – fejezték be soraikat.

A dobos, Irwin maga is megszólalt és elmesélte, hogy valószínűleg a színpadi kimerültség és túlmelegedés okozta a problémát, ami miatt megromlott a látása, és szélütés tüneteit kezdte érezni a teste bal oldalán.

"Mindig elképesztő egy hatalmas, energikus show-t játszani. Sajnos ezúttal a testem kimerült a hőség miatt. Sírtam a mentőautóban, mert úgy érzem, sok embert cserbenhagytam. Vigyázok magamra, és most pihenek."

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek