Lelkek

Kórházi ágyán értük el: sztrókot kapott Berki Krisztián halottlátója

2022. május 24. kedd 07:00

Kiss Katónak az egészségébe került a sok transz állapotban töltött idő és a rosszakarók gyűlölete – állítja a Berki Krisztián üzenetét is közvetítő halottlátó.

A Bors információi szerint Katót a hétvégén sztrók miatt szállította kórházba egy mentő. A kimerült médium szerencsére tud beszélni és érzékeli a külvilágot is, de érzelmileg nagyon megviselték a történtek. 

Kiss Kató
Fotó: Facebook

– A hétvégén egy falunapon voltam, ebédosztásban vettem részt közösségi munkában. Ott éreztem először, hogy szédülni kezdek – mondta halkan a Bors megkeresésére, Kiss Kató. – Lepihentem, de nem lett jobb a helyzet, és bár a többiek mentőt akartak hívni, én ellenkeztem, mert arra gondoltam, hogy hamarosan jobban leszek. Sajnos nem így lett – magyarázta a halottlátó, majd így folytatta: – Amikor hányni kezdtem, és sehogy sem akart az abbamaradni, akkor már én is úgy gondoltam, hogy jobb lenne kórházba menni.

Kis Kató nevét a nagyközönség nemrégiben ismerte meg, ő volt az a hölgy, aki a Life Tv-n Hajdú Péter vendégeként arról beszélt, hogy a május hatodikán elhunyt Berki Krisztián lelke kapcsolatba lépett vele. 

Hajdú Péter/Kiss Kató

Kató beszélgetése Hajdúval nem sikerült jól, a nő nem tudott válaszolni a műsorvezető kérdéseire, ami után az internetezők hordákban támadtak a léleklátóra. Katót azzal vádolták, hogy kókler, hogy semmit sem ért a szakmájához, hogy csak az ismertség miatt beszélt Berki Krisztiánról.

– Új tapasztalás volt, hogy idegen emberek minimális információ nélkül ítéletet mondanak az életem felett – mondta megtörten a halottlátó. – Azóta persze megtanultam, hogy nem olvasok kommenteket, de nem titok, hogy nagyon megviselt lelkileg az elmúlt időszak. Eleve, a nagymamám novemberi halála óta, ami összetörte a szívem, keveset alszom, sokat dolgozom. A szeánszok nagyon sok energiát elvisznek, és én nem figyeltem arra, hogy töltekezzek. Ez lett az eredménye. Az orvosok szerint enyhe sztrókot kaptam, a vérnyomásom 190-es és még mindig nem tudják lejjebb tornázni, de végre jó kezekben vagyok. A Jávorszky Kórház neurológiai osztályán fekszem épp, ahol nagyon nagyon jól bánnak velem.

Kiss Kató azt mondja, muszáj lesz kipihennie és összeszednie magát, mert a halottak lelkei nem várnak, jönnek meghívás nélkül. 

– Még sok közvetítés vár rám, de nem tudom, mikor állhatok újra munkába. Bár Isten nem hagyta, hogy meghaljak, most úgy érzem, hogy annyira fáradt vagyok, hogy elgondolkodom a visszavonuláson is… – tette hozzá. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egy család sokkot kapott attól, amit az újonnan vásárolt ingatlanukban találtak - videó

mandiner.hu

Nógrádi György elmondja, mekkora az esélye annak, hogy Putyin atomfegyvert vet be

magyarnemzet.hu

A TEK irányítja a Kis-Dunában eltűnt bv-sek utáni kutatást

ripost.hu

Forró videó: Ezt művelte a hotelszobában Lékai-Kiss Ramóna

vg.hu

Beszólt Putyinnak, már egy szibériai elmegyógyintézetben kezelik az orosz újságírót

origo.hu

Megdöbbentő fordulat: egy harmadik ország is belépett a háborúba

mindmegette.hu

Tudtad? Ezért tiltották be a kindertojást Amerikában

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Rendkívüli közleményt adott ki a TEK a Kis-Dunában elmerült börtönőrökkel kapcsolatban

borsonline.hu

Gyermekükkel a szíve alatt várta haza párja a Kis-Dunában eltűnt kutyakiképzőt

borsonline.hu

Lecsapott a brutális vihar: Villámárvíz alakult ki Pécsen – videó

További cikkek

Párkapcsolat

„Érdekes dolgok történnek” – nem akármi derült ki L.L. Juniorról és feleségéről

Bántás

Berki Mazsi: Kérem, ne bántsanak már tovább minket!