Válság

Kitálalt a bennfentes: Harry és Meghan házasságában nincs minden rendben

2022. május 14. szombat 17:30

Többek szerint Meghan csak manipulálja Harryt, de nem ez az egyetlen furcsaság a házasságukban.

Meghan és Harry házasságát többen is boncolgatták már, főleg, miután Harry még a családjának is hátat fordított a felesége kedvéért. Sokak szerint Meghan az orránál fogva vezeti Harryt és csak manipulálja, Jesus Enrique Rosas testbeszédszakértő rendszeresen gyártja róluk a videókat a YouTube-ra.

Nem ő azonban az egyedüli, aki kritizálja őket. Duncan Larcombe, a brit királyi család egyik életrajzírója úgy véli, nincs minden rendben Harry házasságával, erről a Closer Weekly magazinnak nyilatkozott. A férfi a lapnak elmondta, tart attól, hogy valójában a házasságuk messze nem olyan idilli, ahogy ők azt a külvilág felé kommunikálják.

- Ahogy hallottam, Harry sok olyan embert kizárt az életéből, akik valaha is szerették. Ide tartozik a családja, a régi iskolai barátai, és még sorolhatnánk. Azt hiszem, a nem jól alakuló kapcsolatok egyik legnagyobb jele az, hogy az egyik vagy mindkettő fél nagyon elszigetelődik a barátoktól, a családtól és azoktól, akik szerették őket, vagy akikkel együtt nőttek fel. Ez történt Harryvel, amióta Meghannal van. Ez aggasztó, mivel most jobban elszigetelődött, mint valaha, ami azt mutatja, hogy a dolgok nem mennek jól - magyarázta.

Elmondta, a herceg utóbbi húzásai is gyanúsak, például pár hete részt vett egy rodeóbajnokságon Texasban, ami azért volt érdekes dolog tőle, ugyanis Meghan hatalmas állatvédő hírében áll. Nem támogatja az olyan emberi cselekedeteket, amelyekkel kihasználják vagy bántják az állatokat. A Super Bowl-döntő meccsén pedig nem Meghannal, hanem Eugénia hercegnővel jelent meg.

- Harry legutóbbi megjelenése a texasi rodeón teljesen bizarr volt, mintha az amerikai kultúrában próbálna elmerülni. Különösen bizarr volt, mivel egyértelműen szembemegy Meghan állatok jogaival kapcsolatos véleményével. Zavarba ejtő volt az is, hogy Meghan nem volt vele ott a Super Bowlon.

Az utóbbi években Harry komoly konfliktusba került édesapjával, Károly herceggel, illetve bátyjával, Vilmos herceggel is, akivel régen elválaszthatatlanok voltak. A sajtóban több régi jó barátja is szóba került, hogy már nincsenek jóban, mióta Meghan bekerült a képbe, erre kiváló példa Tom Inskip esete, aki Vilmoshoz hasonlóan szintén azt tanácsolta Harrynek, hogy ne vegye el a színésznőt, mert szerinte nem illenek össze.

Larcombe az interjúban azt is kifejtette, hogy a herceg idővel biztosan megbánja, hogy nem töltött elég időt szeretteivel. Ráadásul Erzsébet királynő még nem is találkozott személyesen a kislányával, Lilibet Dianával, aki idén júniusban lesz egyéves. Emellett Archie-val sem töltött el túl sok időt, hiszen 2019 novemberében utaztak el Meghanék Kanadába, azóta a kisfiú nem tért vissza Angliába. Archie csupán féléves volt akkor, idén májusban viszont már a harmadik születésnapját ünnepelheti.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meztelenül mutogatják magukat a magyar DJ-lányok - nézze meg a képeket!

borsonline.hu

Kisgyerekes családapa halt meg a Nyerő Páros forgatásán

vg.hu

Medvegyev: Moszkva még az oxigénről is lekapcsolja a baltiakat

ripost.hu

Újabb információ derült ki Horváth Gréta új pasijáról

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek komoly lelki átakulást hoz a Rák újhold

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Most adtak ki újabb riasztást a meteorológusok: borzalmas, ami jön

borsonline.hu

Szabó Zsófi is ledobta a textilt, nagyon dögös friss fotóján

borsonline.hu

Élet és halál között lebeg Nikolett, a budapesti házomlásban megsérült táncos

További cikkek

Kaland

Kiderült, Shane Tusup valóvilágos szőkeséget csókolt az éjszakában

Gyász

Egyre rosszabbul van Berki Krisztián édesanyja: Csodálkozom, hogy még életben vagyok!