Titok

Kitálalt a királyi bennfentes: Elárulta az igazságot Kamilla hercegnéről

Létrehozva: 2022.05.06.

Borzalmas, amin keresztül kellett mennie Károly herceg feleségének.

Forrás: AFP

Camilla Parker-Bowles, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Kamilla cornwalli hercegné mára a brit királyi család teljesértékű tagjává vált, habár még most is vannak, akik rosszindulattal tekintenek rá. Ez azonban semmi ahhoz képest, amit egyrészt azután kapott, amikor nyilvánosságra hozták a közte és – az akkor még Diana hercegnével házasságban élő – Károly herceg között folytatott telefonbeszélgetést, másrészt pedig azután, hogy Diana végzetes autóbalesetet szenvedett Párizsban – magyarázza Tina Brown, királyi szakértő.

– Gyakorlatilag szinte felfoghatatlan az a gyalázatos mocskolódás, amit Kamilla akkoriban kapott.

Öregasszonynak, vén szatyornak, boszorkánynak csúfolták

Évekig így beszéltek róla – részletezte a bennfentes.

A titkos telefonbeszélgetés kiszivárgása után Diana meghalt, és mint Brown fogalmazott, Kamilla onnantól elsőszámú közellenséggé vált Nagy-Britanniában.

Kamilla akkoriban egyfajta „csúnya” volt. Az a csúnya erő, ami Dianát fájdalomba és keserűségbe taszította, és ami Károlyt elvakította. Kamillának akkor bujkálnia kellett. De kitartóan várt, majd felvállalta magát és hozzáment Károlyhoz – mondta Brown.

A szakember szerint Kamilla az esküvő óta makulátlan munkát végez, egyetlen rossz lépése sem volt.

Támogató, elbűvölő, keményen dolgozó nő.

Számtalan jó ügy mellett áll ki, emellett kiveszi a részét a családon belüli erőszak és a bántalmazás megfékezésében, könyvklubot vezet, és mindig Károly mellett van a királyi turnékon – tette hozzá Brown.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek