Gyerekkor

Balázs Andi: Amikor elmondtam, hogy színész lennék, kinevettek: pont te? Ilyen alkattal?

2022. május 27. péntek 05:00

Akármit is teszünk, mindenkinek akkor sem felelhetünk meg. A gyerekszáj olykor kegyetlen tud lenni kortársaikkal és ez alól a sztárok sem kivételek. Volt, akit azért csúfoltak, mert duci, volt akit azért, mert vékony. Felnőtt fejjel már csak erőt merítenek a gyerekkori bántalmakból.

Balázs Andrea

– Kamasz koromban én is kaptam bántó szavakat, amiket sokszor a szívemre vettem: "csúnya", "undortó", "kövér disznó", "béna, "buta", "gusztustalan". Amikor elmondtam, hogy színész szeretnék lenni, kinevettek és azt mondták: "Úgysem sikerül!", "Pont te??", "Ilyen alkattal? Ugyan...". Emlékszem, mennyire rosszul esett akkor. Aztán rájöttem lassan, hogy akik bántnak, ők vannak a legnehezebb helyzetben. Nem velem van a baj! – árulta el történetét a színésznő Instagram-videójában, aki hozzátette, ezzel erőt szeretne adni a társainak, akiknek szintén keresztül kellett ezen mennie.

Tóth Gabi

A Megasztár egykori énekese is megtapasztalta testvérével Tóth Verával, milyen mikor kipécézik maguknak az iskolatársai.

Tóth Gabi énekes páros interjút ad Petrás Mária népdalénekessel Pomázon 2021 08 15 Fotó: Kállai Márton / Szabad Föld
Tóth Gabi gyerekként tesi után félt bemenni az öltözőbe

– A tesióra végén féltünk bemenni az öltözőbe, hogy megint mit szólnak oda, mi fog történni. És féltünk otthon szólni, pedig nekem elég nyitott volt a kapcsolatom a szüleimmel – vallotta be egy korábbi interjúban az énekesnő.  

– Mégsem mertem szólni, mert akkor attól féltem, hogy anyámék majd szólnak, és akkor emiatt még jobban fognak bántani. Az összes tesi cuccomat, könyvemet beledobták a WC-be, az nagyon-nagyon rosszul érintett, mert nagyon sokat dolgoztak a szüleim, hogy ezt meg tudják venni, mert nem éltünk túl jól. ..Ezek olyan blokkot hagynak az emberben, hogy egész felnőttkorunkban érezzük, komplexusaink lesznek, ha ezt nem kezeljük, nem tudunk vele megbirkózni és továbblépni, ha a környezetünk nem tud ebben segíteni, akkor egész életünkben hordozzuk – mesélte korábban Gabi az RTL Klub reggeli műsorában.

Gáspár Evelin

Gáspár Bea elmesélte, hogy míg kisebbig lánya Virág megúszta az iskolai zaklatást, addig Evelinnek jócskán kijutott belőle.

Gáspár Evelin, TV2
Gáspár Evelin kislány volt, amikor elindult a Győzike-show

– Evelin harmadikos vagy negyedikes volt, amikor elindult a show. Neki amúgy is fura volt az osztálya, nem tudták hova tenni, már csak azért sem, mert Győzőnek akkor indult be a Romantic is. Amikor a 'Ki szereti, ki szereti...'  játékot játszották, és azt kérdezték - szó szerint idézem -, hogy "Ki szereti, ki szereti a büdös, néger cigányokat?", akkor Evelin megrökönyödve állt, és azt mondta: "Nem zavar titeket, hogy én az vagyok?!" Erre azt válaszolták, hogy nem rá gondoltak" - idézte fel az esetet Gáspár Bea, aki az eset után azonnal felkereste az igazgatót – mesélte Bea asszony a LifeTV Bréking című műsorában.

Liptai Claudia

A műsorvezető Instagram-posztjában számolt be arról, hogy bizony neki is kijárt a rosszindulatú kortársakból. Mára már csöppet sem bánja, hogy szeplős, sőt.

Liptai Claudia, Metropol
Claudia a szeplői miatt lett célpont

– Azért nyár végére szeplőszámban nem nagyon akad ellenfelem. Már egész megszoktam őket, pedig gyerekkoromban minden nap csúfoltak miatta. Pulykatojás ide vagy oda, örülök, hogy ebben is anyura hasonlítok – írta.

(Metropol-összeállítás)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egy család sokkot kapott attól, amit az újonnan vásárolt ingatlanukban találtak - videó

mandiner.hu

Nógrádi György elmondja, mekkora az esélye annak, hogy Putyin atomfegyvert vet be

magyarnemzet.hu

A TEK irányítja a Kis-Dunában eltűnt bv-sek utáni kutatást

ripost.hu

Forró videó: Ezt művelte a hotelszobában Lékai-Kiss Ramóna

vg.hu

Beszólt Putyinnak, már egy szibériai elmegyógyintézetben kezelik az orosz újságírót

origo.hu

Megdöbbentő fordulat: egy harmadik ország is belépett a háborúba

mindmegette.hu

Tudtad? Ezért tiltották be a kindertojást Amerikában

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Rendkívüli közleményt adott ki a TEK a Kis-Dunában elmerült börtönőrökkel kapcsolatban

borsonline.hu

Gyermekükkel a szíve alatt várta haza párja a Kis-Dunában eltűnt kutyakiképzőt

borsonline.hu

Lecsapott a brutális vihar: Villámárvíz alakult ki Pécsen – videó

További cikkek

Párkapcsolat

„Érdekes dolgok történnek” – nem akármi derült ki L.L. Juniorról és feleségéről

Bántás

Berki Mazsi: Kérem, ne bántsanak már tovább minket!